Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük müjde! Tahminler çıktı! Yasak Elma’dan gidişiyle çok üzen o karakter geri geliyor!

Büyük müjde! Tahminler çıktı! Yasak Elma’dan gidişiyle çok üzen o karakter geri geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi, bu hafta 104. bölümüyle ekrandaydı. Entrikası bitmeyen ve ekranın en absürt konulu dizisi olan Yasak Elma’dan giden bir oyuncunun yeniden kadroya dahil olacağı şeklinde kulis bilgileri medyaya yansımıştı. Bu ismin kim olacağı ise merakla bekleniyordu. Sonunda o kişinin kimliği ortaya çıktı!

4. sezonuyla her bölüm izleyenleri şaşkına uğratan yapım, 85. bölümde yaşanan ilginç gelişmelerle birlikte adeta tepetaklak olmuştu! İzleyiciye büyük ters köşeler yaptıran 85. bölümde, dizinin başrollerinden Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun ölmüştü.

Bu ayrılık ile birlikte diziden bir bölüm sonra Kaya, Erim, Lila, Kerim, Yiğit karakterleri de ayrılmıştı. Yaşanan bu ayrılıklarla birlikte diziye Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan’ın da aralarında olduğu bir kaç oyuncu birden katılmıştı.

Hikaye bambaşka bir yere evrilirken, gidenler arasında izleyicinin ayrılığına en çok üzüldüğü iki isim vardı. Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim ve Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya.

Diziden giden bir oyuncunun yeniden döneceği haberlerinden sonra pek çok yorum ve tahmin yapıldı. Halit Argun’un yeniden gelmesi mümkün görünmüyordu, zira Talat Bulut, diziyle yollarının tamamen ayrıldığını zaten deklere etmişti.

Geriye kalan isimlerden en çok Kerim veya Kaya’nın diziye gelmesi için dileklerde bulundu izleyici. Yıldız ile aşkı yarım kalan Kerim ve Ender ile aşkına devam etmesi dört gözle beklenen Kaya bekleniyordu.

Büyük müjde! Tahminler çıktı! Yasak Elma'dan gidişiyle çok üzen o karakter geri geliyor! 7

Ve sonunda kimin geri döneceği ortaya çıktı! Med Yapım’ın resmi adreslerinden yapılan açıklamada bu ismin Barış Kılıç olduğu duyuruldu! Yani Ender’den olan oğlu Yiğit’i de alıp giden Kaya geri dönüyor!

Yayınlanan kısa video “EnKay sevenler, sizlere inanılmaz bir duyurumuz var!” notuyla paylaşılırken, “Barış Kılıç Yasak Elma’ya geri dönüyor. Çok yakında yeniden buluşuyoruz! Hazır mısınız” mesajı verildi.

Bakalım Ender ile aşkına kaldığı yerden devam edebilecek mi? Bu arada Kaya karakterinin hangi bölümde diziye katılacağı da merak konusu…

İşte o duyuru: