Ana sayfa TV Programları Büyük ödül kimin oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 125. Bölüm

Büyük ödül kimin oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 125. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada 125. bölüm gelin Esin Tezcan yarıştı… 27 yaşındaki Esin hanım 6 aylık evli ve matematik öğretmeni. Kayınvalide Şükran Tezcan ise haftanın dikkat çeken sivri dilli kayınvalidelerindendi.

Zuhal Topal’ın eğlenceli şekilde karşılandığı haftanın son gününde gelin hanım maharetlerini sergiledi. Kayınvalidelerin Waffle’ın ismini söyleyemedikleri anlar dikkat çekerken, eleştiriler yine havada uçuştu!

Final günü kayınvalideler tavırlarıyla Topal’ı şaşkına çevirdi. Gelinlerinin az puan aldığını savunan kayınvalidelere Zuhal Topal, hepsinin de hafta boyunca tüm gelinlere büyük haksızlık yaptıklarını yüzlerine vurdu.

Ekmeğin üstündeki peçete dert oldu!

Kayınvalideler bugün de ekmek sepetinin üstünün kapatılmasına olmadık eleştiriler getirdiler.

Ekmeğin üzerinin bez peçete ile örtülmesine Ayşe Hanım ve Emine Hanım itiraz etti. Sepette ekmeği göremedikleri için çorbayı ekmeksiz yediklerini söyleyen kayınvalideler, Zuhal Topal’ı da şoke etti!

Hijyen gereği ve çekim sırasında toz ve çeşitli maddelerin üzerine düşmemesi için ekmek, su gibi malzemelerin üzerinin kapatılmasının doğru olduğunu belirtti ama kayınvalideler ısrarla, “Biz geldiğimizde açsalardı” diyerek enteresan bir tartışmaya imza attılar!

Esin Hanım’ın menüsü şöyle:
Köfteli çorba
Kıymalı yaprak sarma
Etli saray kebabı
Dereotlu pirinç pilavı
Avokado çanağında kaşık salata
Waffle

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?
Köfteli çorbanın kıvamı ve tadı genel olarak beğenildi.

Yaprak sarmanın yaprağının pişmemesi nedeniyle kayınvalideler eleştirdi. Dolmanın suyunun çekmemesi de eleştirildi. Ancak Emine Hanım dışında ciddi bir eleştiri gelmedi. Zuhal Topal da beğendiğini belirtti.

Saray kebabına Ayşe Hanım yine olmadık bir eleştiri getirdi. Herkes etin piştiğini söylese de Ayşe Hanım, pişmediğini iddia etti. Pilav biraz lapa ama lezzetli bulundu.

Avokado çanağında kaşık salata beğenildi.

Waffle’ın ismini söyleyemeyen kayınvalideler tadını ise beğendiler.

Kayınvalidelerin Esin Hanım’a puanları ne oldu?
Azime Hanım 5

Karanfil Hanım 5

Ayşe Hanım 3

Emine Hanım 3

Haftanın finalinde kim birinci oldu?
Haftanın son gününde birinci açıklanmadan önce gelinler, finalde kayınvalideleri eleştirdi. Kendi menülerini savunan gelinler hakettikleri puanı vermedikleri ile ilgili veryansın ettiler.

Gelinlerin en çok eleştirdiği kişi Ayşe Hanım oldu. Zuhal Topal da Ayşe Hanım’ı eleştirdi ve Esin hanımın sofrası için verdiği 3 puana kızarak “Bu sofranın hakkı asla 3 değil, 5 de değil. Sen haksızlık ettin. Bu hafta Hiç kimseye hakettiği puanı vermedin. Ben senden hiç böyle bir şey beklemiyordum. İyisin hoşsun, sohbetin çok tatlı ama hakettiği puanların çok acı oldu” diye konuştu.

Kayınvalideleri hafta boyunca haksızlık yapmamaları için uyaran Zuhal Topal, kısasa kısas durumunun yaşanmasını eleştirdi. Topal, finalde hakeden kişinin kazandığını da belirtti.

Haftanın en düşük puanını alan gelin toplam 19 puanla Suna oldu. Zuhal Topal, 5 puan verdi.

Nermin gelin toplamda 20 puan aldı. Zuhal Topal 6 puan verdi.

Filiz gelin toplamda 22 puan aldı. Zuhal Topal’dan 7 puan aldı.

Yağmur gelin kayınvalidelerden 14, Zuhal Topal’dan 8, toplamda 22 puan aldı.

Haftanın birincisi Esin gelin oldu. Toplamda 25 puan alan Esin gelin, kayınvalidelerden 16, Zuhal Topal’dan 9 puan aldı.