Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük sürpriz! İclal Aydın, romanından uyarlanan dizide oynayacak!

Büyük sürpriz! İclal Aydın, romanından uyarlanan dizide oynayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanı Üç Kızkardeş diziye uyarlanıyor. Dizi için hazırlıklar sürerken dizide İclal Aydın’ın da rol alacağı öğrenildi.

İclal Aydın’ın Üç Kızkardeş isimli kitabı 2018 yılında yayınlanmıştı. Kitapta üç kız kardeş olan Türkan, Dönüş ve Derya’nın Ayvalık’ta geçen hikayesi anlatılıyor. Üç Kız Kardeş yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gördü. Kitap şimdi de dizi haline getiriliyor.

Süreç Film tarafından Kanal D için çekilen dizinin yönetmeni Emre Kavuk. Senaryo yazarlığını ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağan üstleniyor.

Büyük sürpriz! İclal Aydın, romanından uyarlanan dizide oynayacak! 14

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizideki Türkan, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin yaşları değiştirildi. Yaşları küçültülen kızların annesi Nesrin’i İclal Aydın’ın oynaması planlanıyor. Kasım ayında çekimlere başlayacak olan dizi için oyuncu arayışları sürüyor.

Deneyimli oyuncu İclal Aydın, 1995 yılında rol aldığı Bir Demet Tiyatro ile dizilerde rol almaya başlamıştı. 1998 yılında çekilen Sıcak Saatler dizisinde canlandırdığı Melek karakteriyle de adını daha fazla insana duyurmayı başarmıştı.

Bugüne kadar Dedem, Gofret ve Ben, Haneler, Galip Derviş, O Hayat Benim dizilerinde rol alan deneyimli oyuncu en son 2018 yılında çekilen Ege’nin Hamsisi dizisinde rol almıştı. Üç Kızkardeş’le İclal Aydın, ara verdiği setlere de geri dönmüş olacak.