Ana sayfa Dizi İzle Çarpışma 3. Bölüm – Kerem’i Şoke Eden Detaylar

Çarpışma 3. Bölüm – Kerem’i Şoke Eden Detaylar

tarafından ker_def

Show TV’nin her hafta daha da artan heyecanı, yüksek temposu ve çarpıcı sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çarpışma’ 3. bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı hayranları ile buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerindeki dizinin 3. bölümünden önemli sahneler youtube’daki resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahnenin detaylarını izleyebilirsiniz.

3. Bölüm özeti ise şu şekilde:

Veli’nin bir nevi imzası niteliğini taşıyan madalyonu gören Kadir allak bullak olur. Zeynep’e Veli’nin bir fotoğrafını gösterir ve kızını kaçıranın o olup olmadığını sorar. Zeynep, Veli’yi tanır. Kadir, seri ve şok baskınlar düzenleyerek Veli’ye ulaşmaya çalışır.

Bu sırada Zeynep ise mahkeme kararı ile ev hapsine alınır. İhanet şüphesine düşen Kerem, Yakup ve Meral’in izini sürer. Aynı anlarda Cemre de kendisini yaralayan ve aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette Kadir’e gösterir. Şoke olan Kadir eliyle koymuş gibi Kerem’i bulur. Kadir, Kerem’e yardımcı olmak için ondan her şeyi anlatmasını ister ama Kerem’in ağzını bıçak açmaz.

Cemre teşhiş için Kerem’le yüz yüze, göz göze gelir. Kerem’in yakalanması Belma ve Demir’i artık daha çok kaygılandırmaktadır. Yasak aşklarının ifşa olmaması için hamleler yaparlar ama Belma hiç beklemediği yerden vurulur. Cemre, cevabını en çok merak ettiği ‘neden geri döndün?’ sorusunu Kerem’e sorar. Kerem’in cevabı ve anlattıkları karşısında ise buz keser.

Veli’yle olan eski defterlerin yeniden açıldığını anlayan Kadir, onu nerede bulacağını artık bilmekte ama Veli’nin kuracağı tuzağı bilmemektedir.

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder