Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 3. Bölüm Ön İzle Yayınlandı! Kerem, babasını neden bıçakladı?

Çarpışma 3. Bölüm Ön İzle Yayınlandı! Kerem, babasını neden bıçakladı?

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma, 3 bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Dizinin 3. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kerem’in bıçaklama hadisesinin detayları yansıtıldı. Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatan Kerem Korkmaz’ın bu yaralama olayından detaylar yansıtıldı. Babasının arkadaşlarıyla içki masası kurmasına ve annesinin de bu masaya hizmet etmesine kızan Kerem Korkmaz, masayı dağıtıyor. Babasının arkadaşlarını tartaklıyor. Ancak babası ona kızıyor ve eline aldığı kesit şişe ile saldırıyor. İşte o anlarda da Kerem babasını bıçaklıyor.

Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder