Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 6. Bölüm Ön İzlemede Zeynep’in Büyük İsyanı

Çarpışma 6. Bölüm Ön İzlemede Zeynep’in Büyük İsyanı

tarafından ker_def

Show TV’de bu akşam 6. bölümü yayınlanacak olan Çarpışma dizisinin 6. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kadir, Aylin’i almak için büyük bir plan hazırlıyor. Galip’e planı anlatan Kadir, Aylin’i almak için her yolu deneyecek.

Bu arada Veli de yeni planlar peşinde. Fragmanın sonunda Zeynep’i rehin aldığı ve elindeki silahla bir kişiyi vurduğu görülüyor. Videodan dizinin 6.bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Zeynep’in kızını almasının tek bir şansı olduğunu söyleyerek silahı ateşleyen Veli, kimi vurdu?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kadir, planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir.

Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır. Zeynep, Galip’e çok öfkelidir.

Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Kadir’in istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Kadir ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder