Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 76. Bölüm fragmanında Haluk ve Meltem tartışması!

Çocuklar Duymasın 76. Bölüm fragmanında Haluk ve Meltem tartışması!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 76. yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümde neler olacağı merak edilmekte. Dizinin reytingleri iyi olmadığı için bu sezon Kanal D’de final yapacak. Ancak Birol Güven diziyi bitirmeye niyetli değil ve yeni arayışlar içine girecek.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrollerinde yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 76. bölümünde neler olacak? Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Havuç ve Simay’ın düğün tarihleri yaklaşırken davetli krizi baş gösterir. Zira Haluk başta olmak üzere pek çok kişi davetli sayısının çok fazla olduğu düşünür. Bu konudan dolayı Haluk ve Meltem arasında tartışma çıkar.

Element, Işıl’a aşık olduğunu Haluk’a itiraf eder. Haluk bu duruma şaşırır. Diğer taraftan da Tuna Haluk’u, Element ile Işıl’ın aynı masada oturmaması için darlar. Işıl’ı Element’ten kıskanır.

Haluk ve Meltem’in ayrılık kararı sonrası Haluk evi ve şehri terk eder. Kimse onun nereye gittiğini bilmiyordur. Element, Işıl, Gece veya Tutku ile gitmiş olma olasılığı vardır. Haluk nereye, kiminle gitti?

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)