Ana sayfa Güncel Haberler Çağatay Akman, aşk hayatından başladı yeni televizyon projesine kadar her şeyi anlattı!

Çağatay Akman, aşk hayatından başladı yeni televizyon projesine kadar her şeyi anlattı!

tarafından ker_def

Çağatay Akman, Almanya’da Kendi Konserine Giremedi!Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı, canlı yayın YouTube Programı ‘Magazin Noteri’nin Pazartesi konuğu; şarkıları ile müzik listelerini alt üst eden genç isim Çağatay Akman oldu.

21 yaşındaki Çağatay Akman, bir sevgilisi olduğunu ve ilişkisini medyadan uzak yaşadığını açıkladı. Kız arkadaşının iletişim fakültesi öğrencisi olduğunu ve şöhret olmadan önce tanıştıklarını söyleyen Akman, ciddi bir ilişki yaşadığını ve ailelerinin de tanıştığını sözlerine ekledi. Genç Yıldız evlilik sorularına “İlişkimiz henüz yeni sayılır, bir yıldır birlikteyiz. Yirmi altı, yirmi yedi yaşlarımda evlenmeyi düşünüyorum. O zamana kadar şu anki sevgilimle birlikte olur muyuz bilmiyorum ama şu an evlilik düşünmüyorum” dedi.

Çağatay Akman’dan instagramda şok paylaşım!

Çarpık dişlerinden rahatsız olan ünlü yıldız Çağatay Akman, instagramında paylaştığı fotoğraf ile herkesi şoke etti. “Yaptır yaptır dediniz bak şimdi ne oldu” yazısı ile tedavi öncesi kesilerek küçültülmüş dişlerinin fotoğrafını paylaşan Akman, programına konuk olduğu ikili İlkay Buharalı ile Ali Eyüboğlu’nu dakikalarca güldürdü.

Akman “Ben her programa çıktığımda veya fotoğraf attığımda insanlar bana dişlerini yaptır diyorlardı. Dişlerimi yaptırdım bu sefer de eski dişlerin daha iyiydi diyorlar. Ben yaptırdığım için çok memnunum, artık daha rahat yemek yiyorum ve ağzımdaki ağrılar geçti” diyerek konuya esprili bir şekilde açıklama getirdi.

Çağatay Akman, Almanya’da Kendi Konserine Giremedi!

İlkay Buharalı ile Ali Eyüboğlu’na Almanya’daki bir konserinde başına gelenleri anlatan genç popçu , komik anısı ile Magazin Noteri’ne damga vurdu. Akman “Almanya’da yaptığım bir konserde organizatör ile konser öncesi iletişime geçemedik. Konsere son 5 dakika kala kendimiz girmeye karar verdik ve kapıdaki güvenlik bizi içeri almadı. Güvenlik bana sen kimsin içeri giremezsin dedi. Ben de ‘Nasıl giremem afişe bak, afişte ben varım’ dedim fakat afiş görselindeki fotoğraf eski olduğu için bana inanmadı. Yarım saat onu ikna etmeye çalıştım. Beni dinlemeye gelen insanlar bile içeri girmeye başladı fakat beni içeri almadılar. O gün çok sinirlenmiştim ve o konsere çıkmayacağımı söyledim, fakat daha sonra beni ikna ettiler ve konsere çıktım” dedi. Akman, program boyunca gösterdiği mütevazı tavırları ve sıcak sohbetiyle, hem Magazin Noteri ekibi hem de sevenlerinin bir kez daha gönlünü kazandı.

Yeni şarkı ve yeni televizyon programı açıklaması

Çağatay Akman yeni şarkısı “Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan”ı bir buçuk ay sonra sevenleri ile buluşturacaklarını müjdeledi.Genç yıldız ay sonunda ise Fatih Aksoy ve Med yapım imzalı bir şarkı yarışması projesi ile Kanal D’de jüri koltuğunda sevenlerinin karşısına çıkacak.