Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy bir ilke imza attı!

Çağatay Ulusoy bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı “Delibal” sinema filmi ‘Mutlu Sonsuz’ adlı şarkısıyla bir ilke imza attı.

Çağatay Ulusoy‘un seslendirdiği büyük beğeni toplayan ‘Mutlu Sonsuz’, radyolarda en çok çalınan şarkılar arasına girerken dijital platformda satın alınan ilk 10 şarkı arasında da ilk sıraya yerleşerek bir rekora imza attı.

Delibal’ın sözleri Sezen Aksu’ya müziği ise Sezen Aksu, Ozan Bayraşa’ya ait olan Mutlu Sonszu şarkısı, Çağatay Ulusoy’un başarılı performansıyla dillere pelesenk oldu. Klibi, sadece resmi sosyal medya hesaplarından bile 10 milyon’un üzerinde tık alan Mutlu Sonsuz şarkısı, dijital satın alınma listesinde yer alan Soner Kabadayı, Demet Akalın, Birol Namoğlu, Göksel ve Gülben Ergen gibi isimleri geride bıraktı.

Dijital Platformda Satın Alınan ilk 10 şarkı listesi ise şöyle;

1-Çağatay Ulusoy -Mutlu Sonsuz
2-Soner Kabadayı-Taş
3-Birol Namoğlu-Muhtemel Aşk
4-Demet Akalın-Çalkala
5-Koray Avcı-Sen
6-Kaan Tangöze-Bekle Dedi Gitti
7-Göksel-Gittiğinde
8-Gülben Ergen&Bora Duran-Kalbimi Koydum
9-Ferhat Göçer&Volga Tamöz-Düştüm Ben Yollara
10-Burcu Güneş-Yakın Mesafe

BİR REKOR DA SOSYAL MEDYADAN!

Yerli Love Story olarak anılan ve yılın en güzel aşk filmi ilan edilen Delibal’a bir rekor da sosyal medyadan geldi. Delibal, sosyal medya araştırma şirketi Somera’nın açıkladığı verilere göre Ocak ayında en çok konuşulan sinema filmi oldu. Film; sosyal medyada 158.351 ileti sayısı ve 4.72 iletiyle Ocak ayına damga vurdu.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, 25 Aralık tarihinde vizyona giren Delibal, 1 milyon 420 bin toplam seyirci tarafından izlendi.