Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy, hayatının en önemli günlerinde kaprisleriyle mi anılmalı?

Çağatay Ulusoy, hayatının en önemli günlerinde kaprisleriyle mi anılmalı?

tarafından ker_def
Çağatay Ulusoy’un kaprisi bıktırdı

Netflix, yeni dizilerini İtalya-Roma’da tanıttı. Kanalın ilk Türk dizisi ‘Muhafız’ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un kaprisleri 2 günlük etkinliğe damgasını vurdu.

Pazar Postası’nın haberine göre, Uluslararası dijital TV platformu Netflix, yeni dizileri geçen çarşamba ve perşembe İtalya-Roma’da tanıttı. Kanalın ilk Türk dizisi ‘The Protector’da (Muhafız) başrol oynayan Çağatay Ulusoy’un kaprisleri 2 günlük etkinliğe damgasını vurdu.

Dünyaca ünlü oyuncular sosyal medyaya bol bol fotoğraf yüklerken Çağatay Ulusoy’un paylaşım yapmaması tatsızlık çıkardı.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip İspanyol yapımı ‘La Casa De Papel’in başrolündeki Alvaro Morte bile Çağatay Ulusoy ile poz verip bu kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Çağatay Ulusoy’un menajerinin de Türk gazetecilerin röportaj taleplerini olumsuz yanıtlaması Roma’da iyice soğuk rüzgarlar estirdi.

Çağatay Ulusoy, hayatının en önemli günlerinde kaprisleriyle mi anılmalı? 7

ÇAĞATAY ULUSOY DİKKAT!

Çağatay Ulusoy, N. İpek Gökdel’in ‘Karakalem’ adlı romanından uyarlanan ‘The Protector dizisindeki Hakan karakteri ile aslında dünyaya açılıyor.

Böyle önemli bir dönemde ünlü oyuncunun kaprisleriyle gündeme gelmesi hiç iyi bir imaj değil.

Türk oyuncularının makus talihini yenerek dünya dizi piyasasında da yer alabilmesi, Hollywood yolunun açılması için Çağatay Ulusoy’un şu anda bulunduğu konum çok önemli.

Ulusoy’a kaprisleri bırakıp işine odaklanmasını ve şeytanın bacağını kırmasını dileriz.