Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy hayranlarının dizi hevesi kursaklarında kaldı!

Çağatay Ulusoy hayranlarının dizi hevesi kursaklarında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un Netflix’teki Hakan Muhafız projesi 4. sezonuyla final yaparak sonuçlandı. Ünlü oyuncu ise son dönemde televizyon dizilerine yeniden döneceği haberleri ile gündemde kaldı. Çağatay Ulusoy hayranları da heyecanla yeni dizisini bekliyordu.

İlk olarak TRT1 ekranında Barbaros isimli dizi ile anlaştığı ortaya çıkan oyuncunun canlandıracağı karakter bile belliydi. Kaptanı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis karakterini canlandıracağı belirtilen Çağatay Ulusoy, TRT’nin son dakika hamlesi ile diziden ayrıldı. TRT’nin Çağatay Ulusoy yerine Engin Altan Düzyatan’ı istediği ve bu konuda ısrarlı olduğu iddiaları da basında yer aldı.

Çağatay Ulusoy hayranlarının ilk dizi hüsranı Barbaros ile oldu. Çünkü proje hem çok önemli bir dönemi anlatacak hem de büyük bir prodüksiyon ile ekrana gelecekti.

Sonrasında ise Tims&B’nin hazırlıklarını sürdürdüğü ve Show TV’de yayınlanacak olan Şeref Sözü dizisi için ünlü oyuncuya cazip bir teklif yapıldığı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çağatay Ulusoy bu diziden gelen teklifi kabul etmedi.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini yapacağı Şeref Sözü dizisinin senaryosunu ise Eda Tezcan yazdı.

Çağatay Ulusoy hayranlarının bu sezon ünlü oyuncuyu ekranda izleme istekleri şimdilik kursaklarında kalmış gibi duruyor. Ancak yeni sezona daha çok var ve yeni anlaşma haberleri gelebilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.