Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy resmen açıkladı! Yakında yeniden Netflix’te olacak!

Çağatay Ulusoy resmen açıkladı! Yakında yeniden Netflix’te olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyer basamaklarını emin ve sağlam adımlarla tırmanan Çağatay Ulusoy, birbirinden kaliteli projelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Ulusoy, çok yakında yeniden Netflix’te hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye’nin ilk Netflix dizisi Muhafız Hakan’ın başrolünde yer alan, başrolün yanı sıra yapımcılığını da üstlendiği Kağıttan Hayatlar filmiyle uluslararası dijital platformda ikinci kez yer alan Ulusoy yeni projesinde de aynı kanalı seçti. Ulusoy, çok yakında yeniden Netflix ekranında olacak.

Ulusoy, Netflix’le anlaşmasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla resmen duyurdu. Ancak projenin ne olduğunu açıklamadı. Tek açıkladığı kanalın yanı sıra yapımcı şirketin adı oldu. Ulusoy’un paylaşımına göre yeni dizisi O3 Medya tarafından çekilecek.

Çağatay Ulusoy resmen açıkladı! Yakında yeniden Netflix'te olacak! 7

Her ne kadar Ulusoy yeni projesiyle ilgili açıklama yapmasa da geçen hafta sosyal medyaya düşen bir haber bu projeyle ilgili bazı iddialarda bulunuyordu. İddiaya göre Ulusoy’un Black Istanbul adıyla anılan yeni dizi projesi, yayınlandığı dönem büyük ses getiren İngiliz bilimkurgu dizisi Black Mirror’un Türkiye versiyonu olacak.

Dizinin her bölümünde, Black Mirror’da olduğu gibi farklı hikayeler işlenecek. Ancak her bölümde ana karakteri Çağatay Ulusoy canlandıracak. Bu bilgiler şimdilik iddialardan ibaret. Resmi bir açıklama yok. Ancak eğer gerçekleşirse Türk dizi dünyasında yeni bir çığır açacak proje olacağı kesin.