Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun yeni dizi Yeşilçam’daki rolleri belli oldu

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun yeni dizi Yeşilçam’daki rolleri belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2016-2017 sezonlarında Show TV’de yayınlanan İçerde dizisiyle son kez ekranlara gelmişti Çağatay Ulusoy. O günden beri televizyon dizilerinde rol almıyor ve dijital platformdaki yapımları tercih ediyor. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu da olmuştu. Ulusoy’un Netflix için çekilen Hakan Muhafız dizisi ve Mücadele Çıkmazı filminin ardından yeniden setlere döneceği Yeşilçam dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Çağatay Ulusoy’un genç kuşağın başarılı isimlerinden Afra Saraçoğlu ile kamera karşısına geçeceği dönem dizisinde kimleri oynayacakları ile birlikte diziyle ilgili bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

BluTV için çekilecek olan Yeşilçam dizisi, 1960’ların Türkiye’sini ve o dönemde altın çağını yaşayan Yeşilçam’ı konu alıyor. Dizinin yönetmenliğini Issız Adam, Bizi Hatırla, Çocuklar Sana Emanet, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Unutursam Fısılda gibi pek çok projeye imzasını atan Çağan Irmak yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’de yer alan haberinde diziyle ilgili detayları paylaştı. Yeşilçam dizisinin iki sezon süreceği ve toplamda 20 bölümden oluşmasının planlandığı aktarılıyor.

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun yeni dizi Yeşilçam'daki rolleri belli oldu 8

Ayrıca senaristliğini Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı diziye, Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Lady lakaplı Güngör Bayrak’ın da katıldığı ifade ediliyor.

Bu arada dizinin başrollerinde oynayacak olan Çağatay Ulusoy’un Semih, Afra Saraçoğlu’nun ise Tülin karakterlerine hayat vereceği belirtilmekte.

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun yeni dizi Yeşilçam'daki rolleri belli oldu 9

Ekranlara en son Çatı Katı Aşk dizisiyle gelen Selin Şekerci’nin de dizinin kadrosuna dahil olduğu ve Çağatay Ulusoy’un bir diğer partneri Mine’yi oynayacağı konuşulmakta.