Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Yalı Çapkını’nda önemli gelişme!

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Yalı Çapkını’nda önemli gelişme!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halen BluTV’de Yeşilçam isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy’un bir sonraki projesi olduğu söylenen Yalı Çapkını uzun süredir konuşulan bir dizi. Hazırlıkları bir süredir devam eden diziyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Yalı Çapkını isimli dizi uzun süredir dizi gündeminde yer alıyor. Diziyle ilgili bugüne kadar pek çok şey söylendi ama hiçbiri resmen açıklanmadı. İddialara göre dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak. Dizinin kadın oyuncusu ise henüz belli olmadı. Özge Gürel ve Neslihan Atagül’e teklif götürüldüğü söylendi ancak gerçek çıkmadı.

Daha sonra ortaya atılan bir söylenti de Çağatay Ulusoy’un ilk bölüm senaryosunu beğenmediği ve değiştirilmesini istediği yönündeydi. İddiaya göre Ulusoy, değişiklikten sonra senaryoyu beğenirse rolü kabul edecekti. Tüm bunlar yaşanırken Yalı Çapkını dizisiyle ilgili yeni bir haber geldi.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Yalı Çapkını’nda önemli gelişme! 7

Bu habere göre özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Yalı Çapkını dizisinin adı değiştirildi. Dizinin yeni adı Süslü Korkuluk oldu. Diziyle ilgili son gelen bilgi şimdilik bu kadarla sınırlı.

Edinilen bilgiye göre Yalı Çapkını dizisinin hikayesi yazar Kemal Hamamcıoğlu’na ait. Bugüne kadar iki kitap yayınlayan Hamamcıoğlu, Kanal D’nin çok izlenen dizisi Sadakatsiz’in birinci sezon senaryosunu yazmıştı.

Dizinin, son dönemin en popüler yazarlarından Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir romanından uyarlandığı iddia edilmişti. Ancak Budayıcıoğlu bu iddiayı yalanlamış, Yalı Çapkını’nın kendisiyle alakası olmadığını söylemişti.