Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Netflix dizisi hakkında ‘vaav müthiş’ dedirten yeni gelişme!

Çağatay Ulusoy’un Netflix dizisi hakkında ‘vaav müthiş’ dedirten yeni gelişme!

tarafından ker_def

Çağatay son olarak magazin gündemine yeni imajıyla gelmişti. Sakal bırakan genç oyuncunun saç-sakal dağınık halleri ise dikkatleri çekmişti.

Los Angeles’ta çekilen bu pozda sempatik haliyle hayranlarını mutlu eden Ulusoy, dağınık saç-sakalıyla ise eleştirilere hedef olmuştu.

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi hakkında 'vaav müthiş' dedirten yeni gelişme! 7

Ünlü oyuncunun Netflix’te yayınlanan Hakan:Muhafız, İngilizce ismiyle The Protector dizisi hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Dizinin tutmuş olması büyük bir hamle olarak değerlendirilirken, 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak uyandırdı.

Bilindiği üzere Hakan:Muhafız dizisinin 2. sezonunun da çekimleri tamamlanmıştı.

Diziden gelen yeni bilgilere göre ise Neflix elde edilen sonuçlardan memnun ve hem 3. hem de 4. sezonun çekimlerine de onay verdi.

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, izlenimlerini kaleme aldığı analiz yazısında konuyla ilgili şu detaylara dikkat çekti:

“Hakan: Muhafız dizisi 5 Aralık İstanbul gala gecesi tanıtımı yapıldı. 14 Aralıkta ilk sezon 10 bölüm yayınlanan ilk gününde IMDb 9,4 gibi yüksek bir puanla giriş yapmıştı. Dizinin başrol kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık yer alıyordu.

Türkiye’de çekilen ilk Netflix orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız, ilk gösterimini 5 Aralık 2018’de İstanbul’da düzenlenen özel bir gecede gerçekleştirdi. O gece 1.bölüm yayınlandı izleyiciden büyük alkış aldı. Çağatay Ulusoy ile aynı salonda izleme şerefine sahip oldum. Sonrası verilen kokteylde Çağatay ile sohbet etme imkanı buldum, başarısından ötürü kendisini içten tebrik ettim. Bu dizinin tutacağını kendisine söyledim. 14 Aralık 2018’de ise 10 bölümden oluşan birinci sezonun tamamı Netflix üzerinden yayınlandı. İlk günün sonunda IMDb sonuçlarına göre 9,4 puan ile Netflix dizileri arasına girdi.

14 Aralık tarihinden bu yana geçen süre zarfında dizi çok ilgi görmüş, ilk üçte başa güreşir Netflix dizisi olmuştur.

03 Medya tarafından çekimleri yapılan Hakan: Muhafız dizinin ilk iki sezonu için çekilen 20 bölümün çekimleri geçtiğimiz Ağustos ayında tamamlanmıştı. Eylül ayında 23 Eylül Çağatay’ın doğum gününde yayınlanması bekleniyordu. İlk bölümlerin beğenilmediği dedikoduları çıktı. 4 Aralık sabahı yapılan Basın toplantısında 2.sezonun da onaylandığı açıklandı.

Şİmdi de, Birsen Altuntaş’ın haberine, ilk 10 bölümün başarısından sonra son gelen haberlere göre ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin 3. ve 4. sezonunun da çekilmesi planlanıyormuş. Dizinin yeni bölümlerini yine 03 Medya çekecek. Çağatay Ulusoy’un yayında yeni oyuncular diziye dahil olacaktır.

Bu gidişe göre Çağatay Ulusoy hayranları çığ gibi büyüyecek, onu Hollywood’a taşıyacaklardır.

Hakan: Muhafız dizisi 3-4. sezonların yanında daha nice başarılı sezonlara…”