Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Netflix dizisi, son transferlerle efsane olma hedefini ortaya koyuyor!

Çağatay Ulusoy’un Netflix dizisi, son transferlerle efsane olma hedefini ortaya koyuyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Uzun süredir Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi hakkında birçok haberleri sizlere ulaştırıyoruz.

Netflix’in ilk Türk dizisi olması özelliğinin yanı sıra dünya sahnesine oyuncularımızın çıkacak olması da büyük bir adım…

Bu noktada Çağatay Ulusoy’un kariyeri için çok önemli bir virajda olduğu gerçeğini görmek gerekiyor.

Ancak bir başka gerçek daha var ki, Netflix (The Protector) yani Koruyucu dizisiyle aslında fenomen olmaya yönelik önemli adımlar atıyor.

Dizinin ilk sezonunun çekimleri tamamlanmıştı. İlk sezonda Çağatay Ulusoy’a eşlik eden isimler Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş olmuştu.

Dizinin ikinci sezonu için de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor ve 2. sezonun tüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından Eylül ayı itibariyle dizinin yayınlanmaya başlanması planlanıyor.

Ancak 2. sezonda dikkat çeken adımlar atılmakta…

İKİ ÜNLÜ OYUNCU DİZİNİN KADROSUNDA

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi, son transferlerle efsane olma hedefini ortaya koyuyor! 7

Bu adımlardan en ilgi çekeni Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakteriyle hala hafızalarımızda yer alan Burçin Terzioğlu’nun dizinin kadrosuna katılması…

Bir başka iddialı transfer de Saygın Soysal…

Burçin Terzioğlu’nu dizide Rüya karakteriyle izleyeceğiz.

Saygın Soysal ile Mergen karakterine hayat verecek.

Tarihte kendisine verilmiş gizli bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenen ve sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın macerasının anlatıldığı dizinin, fenomen olma hedefi var.

Dizinin yeni karakterlerini tanıyalım:

Burçin Terzioğlu tarafından hayat verilecek Rüya karakteri, sonsuz aşkı deneyimlemiş, özgür ve iradesi çok güçlü bir kadındır. Göz kamaştırıcı güzelliği ve gizemli havası ile etrafındakilerin başını döndürür. Tutkularının da korkularının da esiri değildir. Çevresindekileri idare etmeyi de yönetmeyi de iyi bilir. Bu derece etken olmasının nedeni, hayatı olduğu gibi kabul etmemesidir.

Saygın Soysal’ın canlandıracağı Mergen ise kendini amacına adamış bir karakterdir. Ne dünya zevkleri ne de hayatın içindeki başka bir şey… Görevini başarmaktan başka hiçbir arzusu yoktur. Bu yüzden tüm insani duygulara karşıdır, özellikle aşka. Kelimelerle arası çok iyi olan Mergen’in ikna kabiliyeti çok yüksektir.