Ana sayfa Foto Galeri Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde büyük sorunlar var! Ünlü oyuncu kendi işini kendisi görecek!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde büyük sorunlar var! Ünlü oyuncu kendi işini kendisi görecek!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde büyük sorunlar var! Ünlü oyuncu kendi işini kendisi görecek! 7

Gelelim 44.Altın Kelebek yarışmasına; Önceki yıl 42.Altın Kelebek Ödülünü Medcezir diisinde gösterdiği performansı ile almıştı. Bu yıl izleyici oyları ile “En İyi Dizi Erkek Oyuncu” dalında ilk 5 finale kaldı. Finalde Jüri oyları başka bir oyuncuya gitti. Herkesin yüzde yüz Altın Kelebek’i alır dediği bu ödül, Çağatay’a verilmedi. Ayrıca, İçerde dizisinde de, 7 dalda finale kaldı ama hiçbir ödül verilmedi. Ulusoy, İstanbul’dan ödül haberi beklerken, ama bu çağrı gelmedi. Bu da onu moral yönden etkiledi. Ödül töreninden bir gün önce Çağatay Ulusoy Santa Monica’da Okyanus sahilinde dolaşırken Instagramda paylaştığı resimde, moral bozukluğu her halinden belli oluyordu.

Tanıdığım Çağatay Ulusoy, bunun da üstesinden gelecek ve Netflix’in yeni dizisinde oynayacağı Yavuz karakteri ile, oyunculuğu ile herkese işte Çağatay dedirtecektir. Geçmiş yıllarda bazı olumsuzluklar yaşamış ve atlatmıştır. Bu onda hırs yaratmış oyunculuğu ile kendisini göstermiş, bu günlere gelmiştir.

Çağatay Ulusoy, bu moral bozukluğunu atlatacak, adı henüz konmasa, kesin olmasa da Netflix’in “Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” dizisi ile Dünya Ülkelerinde milyonlar izleyecek, oyunculuğuna hayran bırakacaktır.

Yolun açık olsun Çağatay, unutma sen bir dünya sanatçısısın. Bir gün Oscar’a da aday gösterilecek, Ülkemizin yüz akı olacaksın.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar – Milliyet Blog