Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy’un yeni partneri Alina Boz’un yürüyüş arkadaşı sosyal medyayı salladı!..

Çağatay Ulusoy’un yeni partneri Alina Boz’un yürüyüş arkadaşı sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi. com / Detay –Kısa bir süre önce Bandırma Füze Kulübü sinema filminin çekimlerini gerçekleştiren oyuncu Alina Boz çok yakında TV8’in yeni dizisi Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçecek.

Süslü Korkuluk, bomba gibi isimlerle ve hikayeyle ekrana gelmek için gün sayıyor. İlk fragmanı yeni yılın ilk günü yayınlanan ve büyük ses getiren filmin açıklanan tek oyuncusu Çağatay Ulusoy olmuştu. Ulusoy’un senaryoyu beğenmesi üzerine projeye start verilmişti.

Ardından dizinin başrol kadın oyuncusu için arayışlara başlandı. Proje için pek çok kadın oyuncunun adı geçti ancak iddialara göre Çağatay Ulusoy yeni projesinde Alina Boz’la çalışmak istiyordu ve istediği oldu. Oyuncunun partnerinin güzel oyuncu Alina Boz olduğu resmen açıklandı.

Alina Boz adı Çağatay Ulusoy ile birlikte magazin gündemine oturdu. Oyuncunun sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda ise birlikte yürüyüş yaptığı köpeği bu defa oyuncunun adının önüne geçti. Çağatay Ulusoy'un yeni partneri Alina Boz'un yürüyüş arkadaşı sosyal medyayı salladı!.. 7

Paylaşımına ‘En tatlı yürüyüş arkadaşım Bruno’ yazan Alina Boz’un köpeğiyle verdiği poz çok sayıda beğeni aldı. Hayvan sevgisiyle tanınan ve instagram hesabından sevimli dostlarıyla beraber sık sık fotoğraflarını paylaşan oyuncunun fotoğrafına köpeğin sevimliliğiyle ilgili pek çok yorum yapıldı.

Öte yandan bazı takipçileri de Süslü Korkuluk dizisi için oyuncuya, ‘Yeni projen hayırlı olsun’ şeklinde yorumda bulundular.

OGM Pictures tarafından çekilecek dizide Alina Boz’un canlandıracağı karakterin detayları belirsizliğini koruyor.  Çağatay Ulusoy’un ise bir moda tasarımcısını canlandıracağı fragmandan anlaşılıyor.

İlk fragmanı yayınlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ederken izleyici şimdiden Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisinin nasıl bir uyum yakalayacağını merak etmeye başladı.