Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağdaş Onur Öztürk yeni dizisini Star TV ekranında buldu!

Çağdaş Onur Öztürk yeni dizisini Star TV ekranında buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 doğumlu oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, 2008 yılından bu yana sektörde yer alıyor… Birçok farklı projede yer alan oyuncu ilk olarak Gazi isimli dizide oynamış ardından ise Sakarya Fırat isimli yapımda Hasan karakteri ile dikkat çekmişti.

Kuzey Güney dizisinde Barış karakteri ile göz dolduran ve adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, sonrasında birçok projede bulundu. Diriliş Ertuğrul’da Vasilyus olarak izlediğimiz Öztürk; Yuvamdaki Düşman, Avlu, Terapist ve son olarak da Fatma isimli dizilerin kadrosunda bulundu.

Terapist ve Fatma isimli dizilerle birlikte dijital platformlara da adımını atan oyuncu, şimdi ise yeniden ekrana Star TV’nin sevilen dizilerinden Akrep ile dönüyor.

Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Akrep dizisi heyecanlı hikayesi ve güçlü başrol oyuncuları ile göz doldururken, reyting sorunları ise iyice artmış durumda.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Çağdaş Onur Öztürk, Ahmet isimli mafya babasına hayat verecek.