Ana sayfa Kadın Haberleri Çağla Şıkel, İstiklal Caddesi’ndeki pasajları karış karış gezdi!

Çağla Şıkel, İstiklal Caddesi’ndeki pasajları karış karış gezdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, youtube kanalına da özel bir önem vermekte.

Şıkel, İstiklal Caddesi’ndeki tüm pasajları karış karış gezdi ve izlenimlerini youtube kanalından yayınladı.

Şıkel, “Kızlar hepinize merhaba! Artık havalar güzelleşmişken dedim ki ben neden dışarı çıkmıyorum ve işte bu yüzden bugün İstiklal Caddesi’ndeyim! Çikolatalı simidimi de aldım, yiye yiye pasajların altını üstüne getirdim. Birbirinden güzel yüzükler, hızmalar, halhallar buldum. Zannetmeyin ki sadece takılara baktım” ifadeleriyle videosunu tanıttı.

İşte Çağla Şıkel’in videosu:

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllardaAtatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.