Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu Jet Sosyete’de olmadı, Şevket Hoca’yı geri istiyoruz!

Çağlar Çorumlu Jet Sosyete’de olmadı, Şevket Hoca’yı geri istiyoruz!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in yer aldığı Jet Sosyete dizisi 11. bölümü 6 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Güldür Güldür mü yoksa Jet Sosyete mi daha çok güldürüyor?

Yıllardır ekranda olan Güldür Güldür Show ile Jet Sosyete’yi birbirine benzeten bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekmekte: “Ben Güldür Güldür’e Jet Sosyete’den daha çok gülüyorum. Beni buna mahkum edenler utansın…”

Çağlar Çorumlu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılarak Jet Sosyete katılmasını da sorgulayan kimi izleyiciler, Çorumlu’nun Güldür Güldür Show’daki Şevket Hoca tiplemesini çok özledikleri mesajını vermekte…

Çağlar Çorumlu Jet Sosyete'de olmadı, Şevket Hoca'yı geri istiyoruz! 7

İzleyicilerin bazıları, Çağlar Çorumlu’nun Jet Sosyete’de canlandırdığı Yaşar Usta karakterinden memnun olmadıklarını ve eski hallerini özlediklerini, diziye katılmakla hata yapmış olduğu görüşündeler. İzleyicilere hak vermemek elde değil…

Kimi izleyiciler ise Jet Sosyete’de çok güldüklerini ve Gülse Birsel’in yine başarılı bir işe imzasını attığını belirtmekte…

Bir başka izleyicinin şu yorumu da köşede dursun: “Tabii Türk insanı çok alışmış uzun bakışmalı, aldatmalı, girdaplı veya savaş konulu, ölümlü dizilere.. Şimdi #JetSosyete gibi çok iyi oyuncularla çekilen kaliteli ama bir o kadar da kafamızı hiç yormayan konusuz dizileri eleştiriyoruz…”

Görüldüğü üzere Jet Sosyete dizisi kimi izleyicilerden kırmızı kart görürken, kimi izleyiciler için ise güzel bir Pazar eğlencesi konumunda.

Jet Sosyete 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Damadını hiç sevmeyen, altıncı hissi pek kuvvetli Safiye’nin annesi Fikret’in ziyareti Yüksel ailesinde işleri karıştırıyor.

JET SOSYETE TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yalıda ise hayalet paniği var! Yalıda meydana gelen açıklanamayan olaylar eski hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Hayalet Necmiye Hanım gerçekten İlayda’nın düğün hazırlıklarından mı rahatsız?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ozan’ın her sene hazırlamakta geciktiği rapor, ofiste yeni bir iddia konusu oluyor. Yaşar; Pelin ve Tony’le girdiği iddiayı kazanabilecek mi? Talip, Yıldız ve annesinin arasını düzeltme niyetinde. Şennur ise Talip’in bu niyetine kolay kolay teslim olacak gibi gözükmüyor.