Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Çorumlu oğlu Ali Emre’yi dizi setlerine ısıtıyor!

Çağlar Çorumlu oğlu Ali Emre’yi dizi setlerine ısıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, yeni sezon için Güldür Güldür Show’da yer almak yerine dizi tercihi yaptı. 3 yıl önce Jet Sosyete için de aynı kararı alan oyuncu, geçen sezon Güldür Güldür Show’daki Şevket karakterine dönüş yapmış ancak bu durum sadece 1 sezon sürmüştü.

Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan İyi Aile Babası isimli dizide Çorumlu’nun partneri ise Şebnem Bozoklu oldu. Eğlenceli bir dizi geliyor, fragmanlara yansıyan görüntülere bakılır ise, fedakar baba rolündeki Çağlar Çorumlu yine hayranlarını fazlasıyla güldürecek.

Çorumu, dizinin setinden paylaşımlar yaptı. Instagram hesabındaki paylaşımlarda oğlu Ali’nin kendisini sette ziyaret ettiğini belirten Çağlar Çorumlu, minik oğlunu yönetmen Hakan Algül’ün yanına yerleştirerek setin havası koklamasını sağladı.

Bu paylaşım, ‘Çağlar Çorumlu oğlu Ali Emre’yi setlere ısıtıyor’ hissiyatı verdi…

Çağlar Çorumlu oğlu Ali Emre'yi dizi setlerine ısıtıyor! 8

Dizinin genç oyuncularından Berat Efe Parlar ile oğlu Ali Emre’nin birlikte çekildikleri fotoğrafı da yayınlayan Çağlar Çorumlu, paylaşımı yorumlara kapatmıştı.

Pandemi döneminde böyle bir ziyaret doğru mu oldu, bu da yoruma açık. İşte Çağlar Çorumlu’nun setten yaptığı paylaşım:

Oğluşumun set ziyareti…???????? @efeparlar @hakanalgulofficial #aliemço #iyiailebabası #yakında

Çağlar Çorumlu oğlu Ali Emre'yi dizi setlerine ısıtıyor! 9

İyi Aile Babası nasıl bir dizi?

Kanal D’nin sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası”nın ilk tanıtımı çok beğenildi. Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizi merakla bekleniyor.

Kadrodaki tüm oyuncuların yer aldığı afişte karakterlerin samimiyeti ve sıcaklığı dikkat çekti. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; karısı ve çocuklarını çok seven fedakar baba Mehmet Ali, kliniği olan bir halk sağlığı hekimidir. Annesine de düşkün olan Mehmet Ali’nin en büyük derdi; anne ve karısının sık sık arasında kalmasıdır.

Başarılı oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan İyi Aile Babası, yakında Kanal D’de… İşte diziden ilk görüntüler: