Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul, Afili Aşk dizisindeki bu sahneyle resmen, Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ını unutturdu!

Çağlar Ertuğrul, Afili Aşk dizisindeki bu sahneyle resmen, Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ını unutturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ekranların çok konuşulan dizilerinden Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Yağız karakteriyle ünlenen Çağlar Ertuğrul, bu kez bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıktı.

Ağır dram ve bol entrikalı dizi Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra bir sezon ekranlara ara veren Çağlar Ertuğrul, şimdilerde Kanal D’nin Afili Aşk dizisinde Kerem rolünde.

Ertuğrul, romantik komedi tarzındaki dizide o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki hayranları bile Yağız karakterini unutmaya başladı!

Çağlar Ertuğrul’un komedideki başarısı sosyal medyada takipçileri tarafından da övgüyle bahsedilmekte.

Ancak 4. bölümde öyle bir sahne vardı ki hem çok kahkaha attırdı hem de Yağız’ı unutturup Kerem’i ön plana çıkardı adeta!

Çağlar Ertuğrul’a “Helal olsun” yorumları yazan takipçileri, sahneye de övgüler yağdırdı.

Ayşe’nin ailesinin evinde yatmak zorunda kalan Kerem, arkadaşı Volkan ile gece kaçamağı yapmak için pijamalarıyla evden kaçtı.

Çağlar Ertuğrul, Afili Aşk dizisindeki bu sahneyle resmen, Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ını unutturdu! 7

Ancak yolda gördükleri mahalleli bir kadının doğum yapmak üzere ve yalnız olduğunu görünce onu hemen doğuma yetiştirmek için Volkan ile çabaladılar.

Ebe’ye gittiklerinde doğuma da yardımcı oldukları o sahneler, izleyenlere kahkahası bol anlar yaşattı.

Sonunda mahallelinin ve Ayşe’nin abisinin gözünde bir kahramana dönüşen Kerem, durumdan öyle bir yırttı ki ağzı kulaklarında haliyle de izleyiciyi güldürdü.

Bazı izleyiciler bu sahneyle ilgili olarak “Çağlar’a laf yok harika oynamış, Kerem ve Volkan çok iyi, ağzım kulaklarımda izledim, gülmekten koptum” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte Çağlar Ertuğrul’un başarılı performansıyla o sahne: