Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul diziyle dönüyor ama izleyicinin kafası karışık!

Çağlar Ertuğrul diziyle dönüyor ama izleyicinin kafası karışık!

tarafından ker_def

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle genç kızların sevgilisi haline gelen Çağlar Ertuğrul’un yeni dizi projesi büyük yankı buldu.

Televizyon Gazetesi Detay – Şu sıralarda Maldivler’de Hande Erçel ve kardeşi Gamze Erçel ile birlikte tatilde bulunan Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul, aynı dizide başrolde yer alacak.

Kötü Kız dizisinin iki ünlü isminin birbiri ile uyumsuz olduğunu düşünen çok sayıda izleyici var. Bu ikiliye itirazlar yükselse de Çağlar Ertuğrul’un yeni dizi projesinin sosyal medyada bir hayli yankı bulduğu bir gerçek.

Çağlar Ertuğrul’un birçok hayranı Burcu Özberk’i oyuncunun yanına yakıştırmadı.

Çağlar Ertuğrul diziyle dönüyor ama izleyicinin kafası karışık! 7

Bu duruma karşı çıkan ve ikilinin yan yana uyumlu olacağını düşünen izleyiciler ise “Beğenmeseniz bile saygı duymak zorundasınız. Bu kadar çirkin yorumlar yapacak kadar kötü kalpli olmayın ve abartmayın” “İlla kötülemek mi lazım. Her zaman daha önce oynayıp çok sevildiği oyuncuyla oynayacak hali yok” yorumlarıyla ikiliye destek oluyor.

Bazı izleyenler ise dizinin ve karakterlerin ismini beğenmedi. Kerem ve Zeynep isimlerinin ‘Güneşi Beklerken’ dizisini anımsattığını belirten izleyenler karakter isimlerinin değişmesini istiyor.

Kötü Kız dizisi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

4’ü de Yoluna Devam Ediyor

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde 4 önemli isim vardı. Deniz Baysal, Alp Narvuz ve Afra Saraçoğlu yeni dizilerle ekran yolculuklarına devam ediyorlar. Bu 4’lü arasında bir tek Çağlar Ertuğrul yüzünü dinlendirmeyi tercih etmişti.

Şimdi Çağlar Ertuğrul’un da gelişi ile 4 ünlü isim de yoluna iddialı dizilerle devam edecekler.