Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul doğum gününde Adana’da olunca kutlama tarzı da değişik oldu!..

Çağlar Ertuğrul doğum gününde Adana’da olunca kutlama tarzı da değişik oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul 5 Kasım’da 35 yaşına bastı. İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen oyuncu bu yıl doğum gününü yeni projesinin çekimleri için bulunduğu Adana’da kutladı.

Adana’nın simgesi haline gelen şalgam suyu ile verdiği bir pozu instagram hesabında yayınlayan yakışıklı oyuncu paylaşımına, “Biraz acılı şalgam, biraz pasta ve 5.11! Günümü güzelleştiren, sevgi ve saygı dolu mesajlar atan herkese teşekkürler.  Adana’dan selamlar!” notunu düştü.

Instagram’da 3.2 milyon takipçisi bulunan Çağlar Ertuğrul’un paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Hayranlarıyla beraber, Serkay Tütüncü, Zeynep Tuğçe Bayat ve  Ezgi Eyüboğlu’nun da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da Ertuğrul’a yorumlarıyla ‘Mutlu yıllar’ dilediler.

Çağlar Ertuğrul doğum gününde Adana'da olunca kutlama tarzı da değişik oldu!.. 7

Çağlar Ertuğrul, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni orijinal içeriği Magarsus adlı dizinin çekimleri için bir süredir Adana’da bulunuyor.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsus’un başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile birlikte Merve Dizdar, Berkay Ateş Burcu Gölgedar ve usta oyuncu Ercan Kesal yer alıyor.

Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor.

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. Dizinin çekimleri yıl sonuna kadar Adana ile Mersin bölgelerinde devam edecek.