Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul rolü için aldığı kilolardan muzdarip!..

Çağlar Ertuğrul rolü için aldığı kilolardan muzdarip!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul bir süredir BluTV için hazırlanan Magarsus adlı dizinin çekimleri için Adana’da bulunuyor.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsus’un başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile birlikte Merve Dizdar, Berkay Ateş, Burcu Gölgedar ve usta oyuncu Ercan Kesal yer alıyor.

Rolü için kilo alan yakışıklı oyuncu sosyal medya paylaşımlarında da aldığı kilolarla dikkat çekiyor. Instagram’da zaman zaman Adana’dan paylaşımlarda bulunan Çağlar Ertuğrul son paylaşımında, esprili bir şekilde kilolu haline göndermede bulundu.

Çağlar Ertuğrul rolü için aldığı kilolardan muzdarip!.. 8

Oyuncu paylaşımında; “insanoğlu yalnız doğar, yalnız ölür… Hayat dediğimiz bu gizemli serüvende attığımız adımlar düşünsel dünyamıza paralel alt benliğimizle özdeşleşmiş duygu salınımlarına neden olsa da eskittiğimiz kaldırımlarda aklımıza hep aynı soruyu getirir; kilodan ötürü pilates taytına dönen pantalonumu, sweatshirtümü belime bağlayarak gizleyebilir miyim?” ifadelerini kullandı.

Çağlar Ertuğrul rolü için aldığı kilolardan muzdarip!.. 9

Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren Magarsus’un oyuncu kadrosunda ayrıca Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor.

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. Dizinin çekimleri yıl sonuna kadar Adana ile Mersin bölgelerinde devam edecek.