Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat dizisi hayranlarına mesaj var!

Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat dizisi hayranlarına mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, çekimlerin Ankara’da yapılması nedeniyle uzun süreler başkentte kalıyor… Oyuncu zaman zaman ise İstanbul’a gelerek işlerini hallediyor.

47. Altın Kelebek Ödül Töreni için setten izin alıp İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Birçok ünlü ismin katılımı ile yapılan ödül töreninde smokin giyen Çağlar Ertuğrul, sempatik haliyle de hayranlarından ilgi gördü.

Ödül töreninden yaptığı açıklamada Ankara’dan yeni geldiğini ve İstanbul’a alışmaya çalıştığını belirten oyuncu, bir hayli mutluydu.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisine destek veren hayranlara teşekkür etti. Oyuncu, “Dizimiz sevildi, takipçilerimiz de çok sevdi. Diziyi destekleyenler de çok sevdi. 2021’in en yüksek reytingi bizde, buradan da tekrar izleyicilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi ilk sezonunda rakipsiz bir yapımdı. Çift haneli oranlar alınan ilk sezonun ardından dizi ikinci sezonda da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ancak bu sefer Yargı isimli Kanal D dizisi birincilikte Teşkilat’a rakip oldu.

Pazar akşamları reyting birinciliği konusunda iki dizi arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor.