Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’u Teşkilat’ta izleyenler, romantik komedileri aklından çıkartıyor!

Çağlar Ertuğrul’u Teşkilat’ta izleyenler, romantik komedileri aklından çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren isim ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul. Oyuncunun role çok yakıştığı net… Daha iyi bir seçim olamazdı dedirtiyor… Hatta kimi hayranlar 2. bölüm itibari ile bir James Bond havası bile sezmeye başladı. Tabii ki James Bond’u andırıyor denilemez. Ancak 3. bölümdeki bazı sahnelerde sanki öyle bir havayı da izleyicilere hissettirecek.

Deniz Baysal ile Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yeniden buluşan Ertuğrul, partneri ile de yine iyi uyum yakaladı. İkilinin sahneleri hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor… Teşkilat’ın 3. bölümünden itibaren Serdar ve Zehra’nın birbirlerine daha da çok yakınlaşacağını da fragmanda bile hissedebilirsiniz.

Rolüne çok iyi oturan Çağlar Ertuğrul, hayranlarından da büyük destek görüyor. Karizmasını sergileyen oyuncu, genellikle romantik komedi dizileri ile hatırlanıyordu.

Ancak Teşkilat’tan sonra aksiyon dizilerinin de en çok aranılan ismi olacağı kesin. Hatta birçok dizi hayranı Çağlar Ertuğrul’un yeni karakterini şimdiden akıllarına yazmış durumda.

Rolüne çok yakıştığını herkes söylüyor. Sosyal medyada oyuncunun hayranları pozitif yorumlarla dikkatleri çekiyor.

Çağlar Ertuğrul'u Teşkilat'ta izleyenler, romantik komedileri aklından çıkartıyor! 7

Çağlar Ertuğrul, 2021 yılının dizi yıldızları arasında kendisine farklı bir konum elde edeceğini de daha şimdiden ortaya koymuş durumda.

Teşkilat dizisi oyuncunun kariyerindeki en önemli projelerin başında gelecek gibi bir görüntü de şimdiden hissediliyor.