Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi ortaya çıktı ama tartışması büyük oldu!

Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi ortaya çıktı ama tartışması büyük oldu!

tarafından ker_def

Alp Navruz, Deniz Baysal ve Afra Saraçoğlu doğru yolda! Peki Çağlar Ertuğrul ne yapıyor?

Çağlar Ertuğrul’un yeni dizisi merakla bekleniyor… Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan genç oyuncular arasında bir tek Çağlar Ertuğrul, henüz adım atmamıştı. Deniz Baysal, Söz dizisinde rol alıyor. Afra Saraçoğlu, Kardeş Çocukları ile ekrana dönüş yaptı. Alp Navruz ise Elimi Bırakma ile ekranda yerini alıyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin sevilen ismi Çağlar Ertuğrul ise 2019 yılında hayranlarını yeni dizisiyle mutlu edecek. Ancak daha dizi başlamadan ilk bilgiler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Çağlar Ertuğrul’un Burcu Özberk ile partner olması bazı hayranlarını memnun etmedi.

Televizyon Gazetesi Analiz

Geçen sezon ekranlara veda eden Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı ‘Yağız Egemen’ karakteriyle yıldızı parlayan Çağlar Ertuğrul’un yeni projesi belli oldu.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk ARC Yapım imzalı ‘Kötü Kız’ dizisinde başrolleri paylaşacak.

Dizide iftira atmak zorunda kaldığı Kerem’le evlenen Zeynep Yılmaz adlı genç kızın yaşadığı renkli olaylar anlatılacak.

Diziden henüz ne bir fotoğraf ne de bir tanıtım fragmanı gelmedi ama başrol oyuncuları açıklanır açıklanmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. Hatta #kötükız etiketi bir süredir TT listesinden ilk sırasında yer alıyor.

Birbirlerine yakıştırmadılar

Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi ortaya çıktı ama tartışması büyük oldu! 7

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un uyumuna dair yorumların yapıldığı sosyal medya gündeminde Çağlar Ertuğrul’un birçok hayranı Burcu Özberk’i oyuncunun yanına yakıştırmadı.

Bu duruma karşı çıkan ve ikilinin yan yana uyumlu olacağını düşünen izleyiciler ise “Beğenmeseniz bile saygı duymak zorundasınız. Bu kadar çirkin yorumlar yapacak kadar kötü kalpli olmayın ve abartmayın” “İlla kötülemek mi lazım. Her zaman daha önce oynayıp çok sevildiği oyuncuyla oynayacak hali yok” yorumlarıyla ikiliye destek oluyor.

Bazı izleyenler ise dizinin ve karakterlerin ismini beğenmedi. Kerem ve Zeynep isimlerinin ‘Güneşi Beklerken’ dizisini anımsattığını belirten izleyenler karakter isimlerinin değişmesini istiyor.

Bakalım diziden bir tanıtım fragmanı yayınlandığında ve dizi izleyici ile buluştuğunda izleyicilerden ne gibi yorumlar gelecek.