Ana sayfa Kim Kimdir? Cahide Esen Karalar kimdir? (Sevgili Geçmiş – Ece Uslu)

Cahide Esen Karalar kimdir? (Sevgili Geçmiş – Ece Uslu)

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı “Sevgili Geçmiş” Star TV’nin 2019-2020 sezonundaki en önemli yapımlarından birisi.

Çekimleri İzmir’in şirin ilçesi Urla’da yapılıyor.

Üç kız kardeş ve sakladıkları büyük sır vardır. Birbirinden habersiz üç kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan “Sevgili Geçmiş” üç kadının gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorlukları konu ediniyor.

“Sevgili Geçmiş” in senaryosunu Funda Alp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut oturuyor.  Peki dizide Ece Uslu’nun canlandırdığı Cahide Esen Karalar kimdir?

Ece Uslu (CAHİDE ESEN KARALAR)

Cahide’nin mutlu hayatı bir anda kocasının ölümüyle yıkılır. Cahide, cinayetin de üstüne yıkılmasıyla tutuklanır. Bunlar olduğu sırada biri 3, diğeri 2 yaşında, sonuncusu ise henüz 6 aylık üç kızı vardır. 24 yıl ceza alır. Onun hayatı bitmiştir, çocuklarının yetimhaneye verilmesini kabul eder, cezaevinde büyümelerini istemez