Ana sayfa Sosyal Medya Çalıkuşu dizisinden sonra Mehmet Özgür ile Fahriye Evcen yeniden buluştu!

Çalıkuşu dizisinden sonra Mehmet Özgür ile Fahriye Evcen yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı Çalıkuşu dizisi, iki başrol oyuncusunun tanıştığı ve birbirlerine aşık olduğu proje olarak biliniyor.

2013-2014 sezonunda yayınlanan ve toplam 30 bölüm süren proje büyük ilgi çekmişti. Dizinin hem atmosferi hem de oyunculuk performansları ile akılda kalan bir yapım olduğunu hatırlatalım.

Çalıkuşu projesinde ünlü oyuncu Mehmet Özgür de yer aldı. Dizide Seyfettin karakterini canlandıran Mehmet Özgür yine başarılı performansı ile adından söz ettirmişti.

Çalıkuşu dizisinden sonra Mehmet Özgür ile Fahriye Evcen yeniden buluştu! 8

Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ile Mehmet Özgür buluşması yıllar önceydi… Aradan geçen 7 yılın ardından ise iki isim bu sefer Alparslan dizisinin setinde bir araya geldi.

İlk bölümü yayınlanan ve büyük de ilgi gören proje, Fahriye Evcen’in de 4 yıl sonra yeniden setlere dönmesini sağlayan yapım olarak öne çıktı.

Çalıkuşu dizisinden sonra Mehmet Özgür ile Fahriye Evcen yeniden buluştu! 9

Mehmet Özgür, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan hikayede Nizamülmülk karakteri ile yerini almıştı. Oyuncu, yeni sezonda Alparslan dizisine geçen iki isimden birisi olarak öne çıktı.

Mehmet Özgür yine oyunculuğunu konuşturdu ve geçen yıl olduğu gibi yine kendisine hayran bıraktı.