Ana sayfa Dizi Fragmanları Cam Tavanlar dizisinde merakla beklenen o kadar geldi

Cam Tavanlar dizisinde merakla beklenen o kadar geldi

tarafından ker_def

Show TV ekranında başlayan ve yaz döneminin iddialı yapımlarından olan Cam Tavanlar, bir türlü reytinglerini yükseltememesi ile dikkat çekiyor. Cam Tavanlar, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak ve sonuçlar yine merakla beklenecek… Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde ise merakla beklenen aşk gelişmesi bu bölümde kendini gösterecek.

Aşkın dansının başlayacağı belirtilen dizinin 5. bölüm tanıtımında Leyla ile Cem arasında neler olacağı merak ediliyor. Dizi hayranları hikayede aşkın başlamasının ilginin de artmasını sağlayacağını düşünüyordu. Hikayede aşkın başlamasının kararı verilince bu durum izleyicilerin de hoşuna gitti. Artık romantik sahneler ve aşkın sıcaklığını izlemek isteyen Cam Tavanlar hayranları heyecanla bu akşamki yeni bölümü bekliyor.

Cam Tavanlar dizisinde merakla beklenen o kadar geldi 7

Cam Tavanlar bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek. Aşka davet eden bir müzik, alev alev yanan Leyla ve Cem, birlikte kotarmaları gereken bir gala… İkili, tüm bu koşuşturmanın arasında nihayet yollarını buluyor ve ilk kez hatalarıyla yüzleşiyor.

İkisi de aynı yerde, aşkın tarafında şimdi… Peki, İskender? O bu aşkın neresinde? Leyla, Cem’in aşkıyla tutuşurken İskender yeni bir kart açıyor. Bakalım bu hamle Leyla’yı kazanmaya yetecek mi?

Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği, senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşıyan ”Cam Tavanlar”ın oyuncu kadrosunda; Bensu Soral, Kubilay Aka, Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.