Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar dizisinden sonra Kubilay Aka ikinci bir talihsizlik daha yaşadı!

Cam Tavanlar dizisinden sonra Kubilay Aka ikinci bir talihsizlik daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde kendisini gösteren Kubilay Aka, sonrasında 4 sezon boyuncu Çukur dizisinde yer almanın şansını yaşadı… Bu süreçte ismini geniş kitlelere duyuran oyuncu, en son Show TV ekranında Cam Tavanlar dizisinde başrolde yer aldı.

Bensu Soral ile birlikte yaz ekranında hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, dizinin düşük kalan reytingleri nedeniyle 8. bölümde final yapmasının şanssızlığını yaşadı.

Cam Tavanlar dizisinden sonra bir süre dinlenen ve tatil yapma fırsatı bulan oyuncu, şimdi ise kendisine gelen yeni teklifleri değerlendiriyor. Yeni proje konusundaki sorular üzerine oyuncu, “Düşünüyoruz şu an, bakıyoruz, yeni gelenleri değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Güzel kadrosu olan, eğlenebileceği ve öğrenebileceği bir iş olmasını arzu ettiğini belirten oyuncu, setlerin kendisi için bir okul olduğunu anlattı.

Geçtiğimiz gün evinde düşerek başından yaralanan oyuncu, Cam Tavanlar dizisinin erken finalinden sonra bir talihsizlik daha yaşamış oldu.

Kulibay Aka, yaşadığı kazanın kalıcı bir hasar yaratmadığını ama kafasında iki yerde yarık oluştuğunu ve 16 dikiş atıldığını söyledi.

Evde yere düşen bir şekere basarak düştüğünü söyleyen oyuncu şimdi bir sıkıntısının kalmadığını ifade etti.