Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar hangi gün yayınlanacak? Buyrun söylüyoruz!

Cam Tavanlar hangi gün yayınlanacak? Buyrun söylüyoruz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrollerini paylaştığı Cam Tavanlar dizisi çok yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin ilk tanıtımları yayınlanmaya başlarken izleyici de dizinin ne zaman ekranlara geleceğini ve hangi gün yayınlanacağını merakla bekliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabında yaptığı yorumda dizinin yayınlanması muhtemel günleri açıkladı. Buna göre Cam Tavanlar’ın bir değişiklik olmazsa salı ya çarşamba günü yayınlanacağını belirtti.

Cam Tavanlar hangi gün yayınlanacak? Buyrun söylüyoruz! 7

Bir yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak dizinin farklı bir konusu var. Kadınların iş yerlerinde yaşadığı sorunları öne çıkartacak olan dizi, iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatacak.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. ‘Cam Tavanlar’, oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.

Dikkat çekici hikayesiyle ‘Cam Tavanlar’ yakında Show TV’de başlıyor!