Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü!

Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicilerini önümüzdeki günlerde çok zor bir karar bekliyor. Zira Show TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Cam Tavanlar dizisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu. İzleyici karar karşısında çıldırdı.

Ojo Pictures imzalı yeni dizi Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelmeye başlayacak. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın bir araya geldiği dizi sıra dışı konusuyla dikkat çekiyor.

Cam Tavanlar’da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem (Kubilay Aka) arasındaki tatlı sert yarışı anlatıyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosu birçok başarılı projeye imza atan Meriç Acemi’ye ait. Tanıtımıyla dikkatleri çeken dizi, evlilik peşinde koşmayan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın imajıyla bu kez farklı bir hikaye olarak karşımıza çıkıyor.

Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 14

Yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Sen Çal Kapımı’da ise artık hikayeyi ileriye sarılmış olarak izleyeceğiz. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı dizide Eda ve Serkan’ı çocuk sahibi yetişkinler olarak izleyeceğiz.

Biri çok iddialı gelen, diğeri iddiasını ispatlamış iki dizi aynı akşama konulunca haliyle izleyiciler de çıldırdı. Bazı izleyiciler hangisini izleyeceğine karar veremezken bazıları ise Sen Çal Kapımı’dan kesinlikle vazgeçmeyeceğini söyledi.

Bakalım 9 Haziran akşamı izleyici hangi diziyi tercih edecek? İzleyicilerin bu karar karşısında tepkilerini gösteren paylaşımları aşağıda görebilirsiniz.

Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 15 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 16 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 17 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 18 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 19 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 20 Cam Tavanlar ve Sen Çal Kapımı aynı akşama kondu! İzleyici deliye döndü! 21