Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar yine tutturamadı! Sen Çal Kapımı yine rekora imza attı!

Cam Tavanlar yine tutturamadı! Sen Çal Kapımı yine rekora imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon kanallarında çarşamba akşamlarının en büyük mücadelesi Sen Çal Kapımı ve Cam Tavanlar arasında sürüyor. Ancak görünen o ki Cam Tavanlar’ın Sen Çal Kapımı karşısında hiçbir şansı yok.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 7 Temmuz Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Sen Çal Kapımı öyle bir geri döndü ki ortalığı silip süpürdü. Kış aylarında yeterince ilgi görmediği için yayınına ara verilen Fox TV dizisinin dönüşü muhteşem oldu. Karşısında hiçbir rakip dayanamak hale geldi.

Cam Tavanlar yine tutturamadı! Sen Çal Kapımı yine rekora imza attı! 7

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, dün gün boyunca hakkında yapılan 1.694.289 sosyal medya paylaşımıyla yine bir rekora imza attı. Dizinin paylaşım sayısı geçen haftaya göre artış gösterdi.

Sen Çal Kapımı’nın tek rakibi Cam Tavanlar ise düşüşünü sürdürüyor. Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı dizi, Sen Çal Kapımı karşısında fena halde eziliyor.

Reytinglerden de beklenen sonucu elde edemeyen Cam Tavanlar hakkında yapılan sosyal meyda paylaşım sayısı 48.400’de kaldı. Yani Sen Çal Kapımı hakkında Cam Tavanlar’ın neredeyse 35 katı kadar paylaşım yapıldı.