Ana sayfa Sosyal Medya ‘Cam Tavanlar’ın ‘Leyla’sı Bensu Soral’dan çok konuşulacak pozlar!

‘Cam Tavanlar’ın ‘Leyla’sı Bensu Soral’dan çok konuşulacak pozlar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –‘İçerde’ dizisi ile yıldızı parlayan Bensu Soral  son olarak Show TV’de yayınlanan ‘Cam Tavanlar’ dizisinde Kubilay Aka ile baş rolü paylaştı. ‘Cam Tavanlar’ dizisi beklenen reyting oranlarını alamayınca 8 bölüm yayınlanarak final yapmıştı.

Şu sıralar adı bir proje ile gündeme gelmeyen Bensu Soral sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. İnstagram’da 4.3 milyon takipçisi olan güzel oyuncunun gece yarısı havuzda paylaştığı fotoğraf kareleri çok konuşulacağa benziyor. Bensu Soral  gece yarısı havuzun keyfini çıkardı ve çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Soral; ‘00.45/ Eylül ‘ yazdığı fotoğrafında güzelliği ile hayranlarını mest etti.

'Cam Tavanlar'ın 'Leyla'sı Bensu Soral'dan çok konuşulacak pozlar! 8

2018′ yılında iş insanı Hakan Baş ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde evliliğinde sorunlar yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Basında, Bensu Soral’ın çocuk yerine kariyerini tercih ettiği iddiaları yer aldı.

'Cam Tavanlar'ın 'Leyla'sı Bensu Soral'dan çok konuşulacak pozlar! 9

Konuşulanlara göre baba olmak isteyen Hakan Baş, eşinden olumsuz yanıt aldı. Baş’ın aldığı yanıt sonrası ikili arasında kriz çıktı. Anne olmayı değil kariyerini tercih eden oyuncunun, eşi ile evleri ayırma kararı aldığı öğrenildi. Öte yandan Bensu Soral ile Hakan Baş, uzun süredir birlikte görüntü vermiyor…