Ana sayfa Sosyal Medya ‘Cam Tavanlar’ın yıldızı Bensu Soral boşanıyor mu?

‘Cam Tavanlar’ın yıldızı Bensu Soral boşanıyor mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bensu Soral en son Show TV’de yayınlanan ‘Cam Tavanlar’ dizisinde Kubilay Aka ile baş rolü paylaşmıştı. Dizi beklenen reytingi alamayınca 8. bölümüyle ekranlara veda etti.

Bensu Soral, şu sıralar evliliğinde yaşadığı kriz haberleriyle gündemde. 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu son dönemde sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor. Evlerini ayırdıkları iddia edilen çiftten Hakan Baş’ın dün akşam sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi. Bu iddialar üzerine Bensu Soral, sosyal medya hesabından aşağıda ki açıklamayı yaptı.

'Cam Tavanlar'ın yıldızı Bensu Soral boşanıyor mu? 7

Çift ortak açıklamasında, evlilikleriyle ilgili hassas bir dönemde olduklarına da dikkat çekti. İddialara göre; Çiftin evliliğinde çocuk yüzünden kriz çıktı. Baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncu, “Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır.” cevabını verdi.

Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral’ın uzun süredir eşiyle yan yana görüntülenmemesi ve ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.