Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız başladı, Feyyaz Şerifoğlu’nun keyfi yerine geldi!

Camdaki Kız başladı, Feyyaz Şerifoğlu’nun keyfi yerine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, son 1 yılın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonrasında ise Camdaki Kız dizisinde yer aldı.

Burcu Biricik ile her iki dizide de partner olan ve iyi performans ortaya koyan Feyyaz Şerifoğlu kariyerinin başlarında bulunuyor. Magazin basının da yakından takip ettiği oyuncunun yaz tatilinde arkadaş grubu içinde genç hanımlarla bir arada görüntülenmesi bazı dedikoduları beraberinde getirdi. Ancak oyuncu hakkındaki çapkınlık iddialarından rahatsız oldu ve bu konularla ilgili konuşmak istemediğini, böyle bir şeyin olmadığını belirtti.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon çekimleri de başladı. Güçlü hikayesi ile ilk sezona damga vuran dizinin ikinci sezonunda da yoğun bir çalışma sergilenecek. Ekip 2 aya yakın bir süredir tatildeydi. Tatil tamamlandı ve herkes işinin başına geçti.

Camdaki Kız başladı, Feyyaz Şerifoğlu'nun keyfi yerine geldi! 7

Camdaki Kız’ın ikinci sezonundan Burcu Biricik’in ilk pozları da paylaşıldı.

Feyyaz Şerifoğlu da işi ile konuşulmak istiyor ve dizinin başlamasından da son derece memnun. Oyuncu, “Çekimlere başladık. Güzel gidiyor, keyifli gidiyor, her şey yolunda” açıklamasını yaptı.

Haziran ayında dokuzuncu bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizinin 10. bölümünün Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

2 aya yakın bir süredir tatilde olan dizinin ekibi, enerji depolamış bir şekilde sete geri döndü. Sedat karakterini canlandıran Şerifoğlu, “Bir buçuk iki aylık süremiz oldu, çok hızlı geçti. Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Oyuncu şu anda Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu dışında başka bir projesi olmadığını da sözlerine ekledi.