Ana sayfa Dizi Analiz Camdaki Kız dizisi sezon finalini çifte birincilikle taçlandırdı!

Camdaki Kız dizisi sezon finalini çifte birincilikle taçlandırdı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 47’nci bölümü ile sezon finali yaptı. Dizinin ikinci sezon finali hem AB hem de ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu. Bu başarı ile birlikte Kanal D dizisi yine etkili bir finalle daha yaz arası verdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan Camdaki Kız’ın yayınlanan sezon finali izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız dizisi sezon finalini çifte birincilikle taçlandırdı! 8

Muhteşem bir bölüm ile sezona veda eden dizide, Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirdi ancak yine gerçeği öğrenemedi.

Rafet’ten intikamını almaya kararlı olan Pervin, Gülcihan ve Cavit’in geçmişini Rafet’e anlattı. Pera ise, bıraktığı bir notla Muzo’yu düğün günü terk etti.

Camdaki Kız dizisi sezon finalini çifte birincilikle taçlandırdı! 9

Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide yeni sezonda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız, yeni sezonda yeni bölümleri ile Kanal D’de…