Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde ayrılık mı var? Burcu Biricik neden isyan etti?

Camdaki Kız dizisinde ayrılık mı var? Burcu Biricik neden isyan etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, üst üste tüm kategorilerde birincilikler alarak yoluna devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan ve Nur Sürer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi her hafta daha da heyecanlı bir hale geldi.

Diziyle ilgili ortaya atılan bir takım iddialar, dizide ‘Nalan’ karakterini canlandıran Burcu Biricik’i çileden çıkardı. ünlü oyuncunun kaza geçirdiği ve diziden ayrılacağı haberleri gündeme geldi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Burcu Biricik. Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda “Hayır arkadaşlar. Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim” ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt veren oyuncu, “Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız dizisi her perşembe Kanal D’de. Görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

Instagram’da 3.2 milyon takipçisi bulunan Burcu Biricik’in açıklamaları hayranlarının yüreğine su serpti. Camdaki Kız’ın bu akşam yayınlanacak 19. bölümünde ‘Nalan’,  sevgilisi ‘Cana’ ile yurt dışına kaçmak üzere olan ‘Sedat’ın karşısına çıkıyor.

Öte yandan Feride de kızını korumak adına Rafet ile işbirliği yapıyor. İzleyiciyi bu akşam yine heyecan dozunun yüksek olduğu bir bölüm bekliyor.