Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde bir karakter var ki, izleyiciler ne yapacak diye meraktan çatlıyor!

Camdaki Kız dizisinde bir karakter var ki, izleyiciler ne yapacak diye meraktan çatlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu başarılı şeklide devam ederken, akıcı hikaye anlatımı ve başarılı oyunculuklar da milyonlarca izleyiciyi perşembe akşamları Kanal D ekranına çekiyor. Perşembe rekabetinde çok sert bir reyting kapışması yaşanırken, Camdaki Kız dizisi kendi izleyicisini elinde tutmayı başarıyor.

Dizinin üçüncü sezonda öne çıkan karakterleri doğal olarak Nalan ile Hayri oldu. Yeni bir aşka doğru ilerleyen bu iki karakterin hikayeye kattığı çok şey var. Ancak aşk noktasında Nalan ile Hayri’nin duygu yoğunluğunun izleyicilere yeterince geçmediğini, birçok dizi hayranının bu aşkı yeterince inandırıcı bulmadığını da sosyal medyadaki eleştirilerden görebilirsiniz.

Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan ikilisi başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor olsa bile, dizinin birçok hayranı için Nalan ile Hayri aşkında hala birçok eksik var. Onlar yeni bir hayatın kapılarını açmaya çalışırken, dizinin hayranlarının en çok merak ettiği karakterin ise şüphesiz Feride olduğunu söylemek lazım.

Camdaki Kız dizisinde bir karakter var ki, izleyiciler ne yapacak diye meraktan çatlıyor! 7

Nur Sürer’in muhteşem bir performans ile canlandırdığı Feride karakteri, baskın karakteri ve nasıl tepki vereceğinin kestirilemez olması ile izleyicilerin hala favorisi olmaya devam ediyor. Dizinin başından bugünlere kadar Feride karakteri merak unsurunu en çok yükselten isim oldu.

Nur Sürer de ustalığını sergilediği sahnelerle dizi hayranlarının ruhuna işledi. Camdaki Kız dizisinden bir anda Feride’nin çıktığını düşünün, geriye heyecan yaratacak ne kalacak ki… Bir çok dizi hayranı için de Feride karakteri Camdaki Kız’ın vazgeçilmez ve heyecanı zirveye çıkartan ismi konumunda.

55. yeni bölümü 3 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan dizide yine Feride’nin ön plana çıkacağını göreceksiniz.

Nalan ile Hayri iyiden iyiye yakınlaşmaya başlıyor. Muzo ise Nalan’a olan aşkından adeta kahroluyor. Diğer taraftan Feride, Selen’in Nalan hakkında söylediklerine dayanamaz ve saçından tuttuğu gibi tehdit eder. Feride yine sert, yine baskın ve yine izleyicilerin ne yapacağını en merak ettiği karakter konumunda.