Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi!

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, Perşembe akşamları izleyicinin beğenerek izlediği bir yapım. OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından alıntılanıyor. İzleyenler, gerçek bir hikayeye dayanan Camdaki Kız’ı severek izlemekte.

Geçtiğimiz sezon başlayan dizide Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Süer, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç rol alıyor. Dizi, bu hafta 32. bölümüyle ekrandaydı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 31. bölümde, kısa bir sahnede güzel bir sürpriz saklıydı aslında.

Kim dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmamış olsa da çok fazla dikkat çekmedi. Fakat dizide Şerif Erol’un hayat verdiği Adil’in kızı Nalan’ın çocukluk fotoğraflarına baktığı o sahnede, Burcu Biricik cephesinden hoş bir sürpriz vardı.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 47

Dizide Nalan’ın çocukluk fotoğraflarının olduğu bir albümün sayfalarını çeviriyordu Adil. Gözleri yaşlı bir şekilde Nalan’ın mavi gözleri, sarı saçlarıyla boncuk boncuk baktığı fotoğrafları seviyor, geçmişi hatırlıyordu.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 48

İşte o sahnede Adil’in baktığı fotoğraflar, aslında Burcu Biricik’in çocukluğu ya da oyuncuya benzer bir çocuğun fotoğrafları değildi! O fotoğraflar, Burcu Biricik’in abisi Bekir Biricik’in kızı Eylül’ün fotoğrafları.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 49

Burcu Biricik, halası olarak yeğeni Eylül’ün Camdaki Kız dizisinde bir şekilde yer almasını sağlamış bu küçük sürpriz ile. Hala yeğenin ne kadar çok benzediğini, Burcu Biricik’in sosyal medya hesabını takip edenler çok iyi biliyor.

Biricik, sarı saçları ve mavi gözleriyle yeğeninin kendisine olan benzerliğini, dizide de hoş bir anı olarak göstermekte. İzleyicilerden pek çoğu bu gerçeği farketmemiş olabilir ancak o sahnede yer alan fotoğraflardan bazıları aşağıda.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 50

Burcu Biricik, kendisine bu kadar çok benzeyen yeğeninin fotoğraflarını, sahnede göstermek için sanat grubuna vermiş anlaşılan. Dizideki bu güzel sürpriz ile birlikte, oyuncunun hafta sonu abisi Bekir Biricik, yengesi Sümeyye Biricik ve yeğeni Eylül Biricik ile Berlin’de buluştukları da yaptığı sosyal medya paylaşımıyla öğrenilmişti.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 51

Burcu Biricik, konumunu göstermese de abisi yaptığı paylaşımda Berlin’de olduklarını videolar ve fotoğraflarla instagram sayfasından yayınladı. Burcu Biricik, Antalya’da yaşayan abisi ve yeğeni ile buluşmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu da paylaşımlarına yansıttı.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 52

Bu arada Burcu Biricik’in bir de Kartal isimli yeğeni var. Abisinin çocukları Eylül ve Kartal’a olan düşkünlüğünü de her fırsatta gösteriyor oyuncu. Geçtiğimiz gün 4 yaşına giren yeğeninin fotoğrafını da paylaştı…

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 53

İşte Burcu Biricik’in yeğeni Eylül Biricik’in biraz daha küçük olduğu yaşlarındaki pozları… Sizce de halasına çok benzemiyor mu?

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 54

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 55

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 56

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 57

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sürprizi! O fotoğraflardaki küçük kız yeğeniydi! 58