Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde büyük karar, şoke eden son!

Camdaki Kız dizisinde büyük karar, şoke eden son!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya devam ediyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 17. yeni bölümünde çok önemli olaylar yaşanacak.

Cana’ya olan tutkusundan vazgeçmeyen Sedat, babasını aldatabileceğini düşünüyor ama bu sadece onun çocukça bir düşüncesi olarak kalacak.Rafet bey Cana’yı sıkıştırıyor ve Sedat’a da hayatının en büyük derslerinden birisini veriyor.

Camdaki Kız dizisinin 17. bölümünde büyük bir kırılma yaşanacak. Sedat Koroğlu’nun bittiğinin ilanını izleyeceksiniz. Feride amacına ulaşamadı ama Sedat ile Cana’nın sonunu Rafet bey getirecek.

Sedat’ın foyası ortaya çıktı ama Nalan hala gerçekleri öğrenemedi. Dizinin hayranları 17. yeni bölümde Nalan’nın tüm gerçeklerin farkına varmasını istiyor.

Camdaki Kız dizisinde büyük karar, şoke eden son! 7

29 Ekim perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm çok önemli olayların yaşanacağı bir bölüm olacak. Camdaki Kız dizisinde hikayenin en sert anlarından birisine tanıklık edeceksiniz.

Camdaki Kız 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve izleyenler bir hayli şaşırdı. Nalan, annesi Feride’ye eşi Sedat ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını soruyor!

Feride, Sedat’ın açığını yakaladığı günden itibaren sır küpü haline gelir. Nalan, iyi tanıdığı annesinin bir şeyler sakladığından adı gibi emindir. Bu sırada, köşkteki skandaldan kurtulduğunu düşünen Sedat, babası Rafet’in şok kararıyla sarsılır.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!