Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde Cana’ya hayat veren Hande Ataizi’nin hangi yönü karakterle benzeşiyor?

Camdaki Kız dizisinde Cana’ya hayat veren Hande Ataizi’nin hangi yönü karakterle benzeşiyor?

tarafından ker_def

Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Ataizi, şu sıralarda tatilde bulunuyor. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyor. Ünlü yazarın kitaplarından uyarlanan diziler çok beğenildi. Camdaki Kız dizisi de yüksek reytingleri ve güçlü sosyal medya yansıması ile sezona damga vuran bir yapım oldu.

Cana karakterini herkesin sevdiğini dile getiren Hande Ataizi, olumlu dönüşler aldığını söyledi. Oyuncu, “Aslında karakterle daha çok özleştirilip farklı tepkiler olabilir diye düşünmüştüm ama mesela arkadaşımın oğlu 11 yaşında Camdaki Kızı izliyormuş. ‘Cana’ karakterine tepkisi olumlu oldu. Artık herkes karakteri canlandırdığımı bildiği için tepkiler pek olumsuz değil. Çok makbul bir karakter değil fakat benim bu zamana kadar oynadığım dizilerdeki karakterler arasında en dışa vuran kötülük Cana karakteri oldu” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinde Cana'ya hayat veren Hande Ataizi'nin hangi yönü karakterle benzeşiyor? 8

Herkesin içinde bir kötülük olduğunu ifade eden oyuncu, “Çocukluk dönemimizde sevgisiz büyüyen çocuklar çok fazla kendini ifade etmeyi beceremiyorlar ve negatif tarafa gidebiliyor o yüzden ben her kötünün arkasında bir neden olduğunu düşünüyorum. Yıldız Kenter benim hocamdı ve şu ifadeyi kullanırdı ‘ Oynadığınız en kötü karakteri bile sevdirmek zorundasınız’. Şu ana kadar çok kötü bir yorum almadım. Cana’nın bir karakter olarak çok makul bir çocukluk yaşamadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Kadınların erkeklere göre çok daha farklı ve duygusal olduklarını belirten Hande Ataizi, bazı noktalarda Cana karakteri ile benzerliğinin olduğunu da anlattı.

Camdaki Kız dizisinde Cana'ya hayat veren Hande Ataizi'nin hangi yönü karakterle benzeşiyor? 9

Ataizi, şu sözleriyle dikkat çekti: “Bir kadın hiçbir zaman vurdum duymaz olamaz. Ben şunu savunuyorum kadınlar erkeklerden çok daha farklı ve duygusal… Kadın her zaman o telefonu bekler. Biz duygularımızla hareket ettiğimiz için Cana karakterinde de o duygunun farklı bir şekilde aktarıldığını düşünüyorum. Kırılmamak ve üzülmemek adına biraz defansif davranabiliyor.

Cana’yı o konuda kendime benzetiyorum. Bende üzülmemek için duygularımı göstermeden tam tersine hareket ettim. Bu da Cana’nın duygusal ve kırılgan bir kadın olduğunu gösteriyor. Her ilişkinin kendine göre dinamiği var.”