Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde çok beğenilen Burcu Biricik, yeni bir anlaşmanın heyecanını yaşıyor

Camdaki Kız dizisinde çok beğenilen Burcu Biricik, yeni bir anlaşmanın heyecanını yaşıyor

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’la ekranlara damgasını vuran Burcu Biricik  Denizbank’ın yeni reklam yüzü oldu.

Burcu Biricik yeni işbirliğinden duyduğu heyecanı sosyal medya hesabından hayranlarıyla da paylaştı. Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara, “Yeni bir heyecana yelken açtık. O zaman YELKENLER FORA” notunu düşen Burcu Biricik güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

Daha önceki reklam kampanyalarında ”Hayat Denizde Güzel’ sloganını kullanan Denizbank bundan sonraki süreçte reklam sloganını da değiştirdi. Bankanın yeni reklam sloganı  ‘Bundan Sonrası Deniz’ oldu.

Camdaki Kız dizisinde çok beğenilen Burcu Biricik, yeni bir anlaşmanın heyecanını yaşıyor 8

Burcu Biricik’in bu işbirliğinden 15 milyon TL kazandığı iddia edildi. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş reklam yüzü olarak neden ünlü oyuncuyu tercih ettiklerini anlatırken oyuncuyla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Camdaki Kız dizisinde çok beğenilen Burcu Biricik, yeni bir anlaşmanın heyecanını yaşıyor 9

Burcu Biricik’in sevilen bir oyuncu olduğunu söyleyen Ateş,  “Burcu Biricik dizi ve sinemalarda oynarken  ‘mış’ gibi yapmıyor. Doğal ve samimi. Bizde bankacılık yaparken ‘mış’ gibi yapmıyoruz. İşimiz bankacılık, ‘bankacılık’ yapıyoruz. Onun için Burcu Birick’in oyun tarzıyla Denizbank’ın bankacılık tarzında bir samimiyet var.” sözleriyle dikkat çekti.

Burcu Biricik’in sosyal medya paylaşımına hayranları tarafından ‘Hayırlı olsun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı. Lansmanda, siyah straplez elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncu, deniz yıldızı şeklindeki küpeleriyle de dikkat çekti.