Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde eleştirilerin arttığı bir dönemde, bir umut ışığı belirdi!

Camdaki Kız dizisinde eleştirilerin arttığı bir dönemde, bir umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D’de buluşuyor. İlk sezonu ile iyi bir çıkış yapan dizi, ikinci sezonun başlarında da güçlü performanslar sergiledi. Çift haneli reytingler de alarak bu sezon yine çok etkili olan dizi, son aylarda ise hikayesinde yaşanan sorunlar ile dikkat çekiyor.

Mahkum isimli Fox TV dizisinin yayına başlaması ile birlikte izleyici kaybı yaşayan Camdaki Kız, eskisi kadar etkili bir hikaye ortaya koyamıyor. Bu durum da birçok izleyicinin diziden vazgeçmesine neden oldu. Ekip de durumun farkında. Oyuncular dizideki sıkıntıları biliyor ve hikayenin toparlanacağı yönünde umut dolu sözler söyleyerek izleyicileri umutlandırdı.

Camdaki Kız dizisinde eleştirilerin arttığı bir dönemde, bir umut ışığı belirdi! 4

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Süer, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide 31 bölüm geride kaldı. 24 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 32. yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Nalan ve Hayri arasında neler olacak? Yeni bölümdeki yakınlaşma Cihangir Ceyhan’ın dizide öne çıkacağına işaret ediyor.

Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arar. Feride ise Sedat’a Cana’ya uyguladığı cezayı planlar. Nalan ve Hayri arasında ilginç yakınlaşma başlıyor!

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!