Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde izleyicinin iğrendiği durum!

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin iğrendiği durum!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu çok iyi reytinglerle devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yeni bir karakter katıldı.

İlk sezonun finalinden bu yana merakla beklenen Hayri karakterinde Cihangir Ceyhan başarıyla yer almaya başladı. Karakterin hikayede öne çıkması ise heyecanı artırıyor. Hayri karakterinin iyi mi yoksa kötü birisi mi olacağı merakı da devam ediyor.

Camdaki Kız 14. Bölümüyle perşembe akşamı yeniden ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden yeni fragman yayınlandı. Nalan, Sedat ve Cana arasındaki ilişkiyi öğrenecek mi?

Nalan Sedat ile daha fazla yakınlaşmaya başlamıştır. Ancak şahit olduğu telefon konuşması Nalan’ı oldukça şaşırtır. Hikayede neler olacağı merakla bekleniyor. İzleyiciler fragmanlara bakarak yine çok iyi bir bölümün geldiğini belirten yorumlar yapıyor.

Sedat karakterinin yasak aşkı meselesi dizi hayranlarını bir hayli rahatsız etti. Sosyal medyada birçok izleyici Sedat karakterinden iğrendiğini belirten yorumlar paylaşıyor. Feyyaz Şerifoğlu karakteri başarıyla canlandırıyor ve yıldızını da günden güne parlatıyor.

Dizinin yeni bölümünde Sedat’ın Cana ile konuşmasını duyan Nalan’ın ne yapacağı hikayenin gidişatını etkileyecek. Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.