Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan’a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği…

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan’a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iddialı dizisi Camdaki Kız, bu hafta 6. bölümüyle ekranda olacak. Burcu Biricik’in, Kırmızı Oda’da birlikte oynadığı Feyyaz Şerifoğlu ile başrolde yer aldığı dizideki gelişmeler, izleyici tarafından da heyecanla takip edilmekte.

Dizinin ilk bölümlerinde ortada görünmeyen Muzo karakterini Enis Arıkan’ın oynaması, izleyici için de güzel bir sürpriz oldu. Arıkan’ı daha çok komedi dizilerinde görmeye alışan izleyenler, bu kez bir dram dizisinde ve çok farklı bir karakterde izliyor.

Camdaki Kız dizisi, bu sezona damgasını vuran Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinin hikayelerinin de alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanıyor.

Aslında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış noktası da Camdaki Kız’dı ama hikaye bambaşka bir yere kaydırıldı. Budayıcıoğlu’nun kitabını okuyanlar biliyor ama Camdaki Kız’ın son bölümünde Muzo ve Nalan’ın karşılaşmaları, ilerde aralarında bir aşk yaşanabileceği şeklinde yorumlara neden oldu.

Hatta Sedat’ın Cana ile olan ilişkisinden sonra, Nalan gibi saf, masum, iyi niyetli bir karakterin, Muzo gibi dürüst, zeki bir adamla olmasını tercih ettiklerini de söylüyorlar.

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 14

Hikayeye göre ise durum farklı! Aslında Koroğlu ailesinin Sedat ile birlikte ikiz çocukları da erkek. İkizlerden birisinin bazı fiziksel sorunları var. Muzo’nun kamburluğu da buna sirayet ediyor. Diğer kardeş ise bir erkek. Fakat dizide Selen isimli bir kız kardeş olarak konumlanmış ve bu kişiyi de Selma Ergeç oynuyor.

Muzo ve Nalan’ın aralarında bir şeyler olmasını beklese de izleyici, kitapta, onların ilişkilerinin çok derin bir dostluktan öteye gitmediği görülüyor. Koroğlu ailesinin malikanesine gelin giden Nalan, Sedat ile mutlu olamıyor ve yaşadığı tüm acıları da Muzo ile paylaşıyor. Muzaffer yani Muzo, kafes gibi gelen o evde Nalan için bir liman oluyor.

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 15

Hikayenin ilerleyen süreçlerinde Nalan’ın bir başka erkeğe aşık olması ve bunu da ilk kez Muzo ile paylaşması da yine bir başka gelişme. Kitabı okuyanlar hikayeye vakıf ama diziye ne kadar yansıtılacak, bunu da izleyip göreceğiz…

Dizide Muzo ve Nalan’ın karşılaşması sonrasında izleyenlerden gelen bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz…


Tüm bunlar yaşanırken ve Nalan’la Sedat yeniden birbirine yaklaşmaya başlarken küçücük bir sahne izleyicilerin şaha kalkmasını sağladı. Sedat’ın kurtulduğu haberini aldıkları anda Nalan ve Muzo’nun birbiriyle bakıştığı birkaç saniyelik bir sahneydi bu. Ardından Muzo ve Nalan arasında samimi bir konuşma geçti ve tüm bunlar izleyicinin Nalan-Muzo aşkı beklentisini yükseltti.

Bu beklenti Enis Arıkan Twitter hesabında “İzliyor muyuz?” diye sorunca ortaya çıktı.

Bir izleyici doğrudan “Evet ikiniz için” yanıtını verdi ve Nalan’la Muzo’nun fotoğrafını paylaştı.

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 16

Bir başka izleyici de “Sen şimdi niye öyle baktın ki Nalan’a” diye sordu.

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 17

Yorumlardan biri ise bir hayli ilginçti. Yaprak Dökümü dizisine gönderme yapan izleyici Ahhh be Muzo, Grinin Elli Tonu’ndan Aşk-ı Memnu’ya ve Aşk-ı Memnu’dan da Yaprak Dökümü’ne geçişi 4 gözle bekliyorum bu hikayede. Necla olmandan korkuyorum.” diye yazdı.

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 18

İşte Nalan Muzo aşkı beklentisiyle ilgili diğer yorumlar:

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 19

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 20

Camdaki Kız dizisinde, Muzo, Nalan'a mı aşık oluyor? İşte hikayenin gerçeği... 21