Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde olmaz denilen şey oldu, bu acı diğerlerine hiç benzemiyor!

Camdaki Kız dizisinde olmaz denilen şey oldu, bu acı diğerlerine hiç benzemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile konuşulmaya devam ediyor. Burcu Biricik’in çok başarılı bir performans ile ortaya çıkarttığı Nalan karakterinin yaşadığı acılar bitmedi.

Nalan karakteri hikayede bugüne kadar birçok acı çekti. Birçok olay karşısında Nalan’ın üzüldüğüne, gözyaşı döktüğüne şahit olduk. Ancak izleyicilerin de içini çok acıtacak ve Nalan karakterinin bugüne kadar yaşamadığı büyük bir acı ile yüzleşeceksiniz.

Camdaki Kız dizisinin 10 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 34. yeni bölümünde Nalan bebeğini kaybediyor. Bu derin acı ile birlikte karakterin artık hikayede çok farklı bir noktaya doğru sürüklenmesi bekleniyor.

Camdaki Kız 34. Bölüm Fragmanı paylaşıldı. Nalan’ın korktuğu başına geliyor ve bebeğini kaybediyor! Bu acı haber gündeme bomba gibi düşecek. Hikayenin nasıl ilerleyeceği bir yana, artık dizi hayranlarının senariste olan baskısı daha da çok artacak.

Sedat ile Cana ilişkisini herkesin bilmesine rağmen kimsenin kendisine bir şey söylemediği isyanı ile aileye karış duruş sergileyen Nalan, yaşadığı acıların katlanarak artmasıyla bambaşka birisine dönüşecek.

Dizi hayranları artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi kararlarına verebilen ve çevresinde olup bitenlere kayıtsız kalmayan bir Nalan istiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde hayranların bu isteği gerçekleşecek mi bilinmez ama, Nalan’ın artık eskisi gibi olmasının pek de mümkün olmayacağı ortada.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!